0 oy
226 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)

Bayanlar hepiniz çok tatlısınız ama bu platformdan çıkıyorum. Sadece bebegimim gelişimi icin takip edeceğim. Bi hevesle soruları okudum cevap vermeye çalıştım ama 7 haftalik hamileyim burdan okuduklarımdan çok etkilendim rüyamda 2 kere düşük yaptigimi gördüm çok kötü şekilde. Düşük yorumlarını okumuştum da. Bilmiyorum belki ben bu dönemde hassas oldum etkilendim. Umarım hepimiz cocuguklarimizi sağlıcakla kucağınıza alırız. Artık soru okumama kararı aldım son kez yazayım dedim. Opuldunuz tatlı anneler :) 

Gebelik haftası 7+0

4 Cevap

+1 oy
(1,031 puan)
En dogrusunu yapiyorsun platformda onca anne adayiyla karsilasiyorum kendimde saglik personeliyim att yim ama bizim yetki ve gorevlerimiz belli bakiyorum rapor sonucunu burdaki insanlara soruyorlar anlarim bakiyorum ama buna cevap verecek ne benim nede burdakiler doktor cahillik diyorum cidden buna merak diyemem merak etse hemen saglik kurulusuna gider yani yetmiyor sacma sapan huzunlerini paylasiyorlar ama herkes guya gebelik psikolojisinin arkasina siginiyor bircogu karnindakbebegin farkinda degil ne beslenmesine ne bebege ne de kendine gebeligine odaklanmamis hala ve oaylasimlari sen gibi tazecik anneyi sadece korkutuyor veya resmen platformdaki bircok paylasim neredeyse insanin uzerinde paronaya ya sebep oluyor artk bu platformda herkesin sunu anlamasi gerek size burda saglik birimlerindeki bir personelin cevap vermeyecegini bilerek ona gore pozitif sorular ve yaklasimlarda bulunmalarini tavsiye ediyorum rapor sonuclariniz ve dogum belirtilerinizin cevabi kesinlikle doktorunuzdadir ebede bile degil. Bunu idrak eden insanlar gormek istiyorum artik . Uzun oldu ama birikmislik diyelm ve bir baskasinin problemi sizde olacak diye birsey yok bunu da atlamayin . 
(32 puan)
Aynen canim ama en son gordugum kabus beni cok etkiledi hani insan çok etkileniyor bu durumlarda ya da hamilelikte bu şekilde oluyor. Rabbim kimseye evlat acısı tattirmasin ama 1 haftalık üyeliğimde çok olayla karşılaştım ağır geldi heralde böyle bir karar aldım burdaki yorumlardan sonra da  kapatacagim nasipse. Rabbim herkese saglikli dogum nasip etsin insallah.
(1,031 puan)
Cok dogru karar bende sirf bazen ne yazdiginin farkinda olsun doktorun cevao vercegi seyleri git doktora sor gibi artik tersleyerek bile yazmaya basladim baktim sinir bozuxu cahilce seyler simdide ara sira giriyorum yani en guzeli heralde uzak durmak derim
-Reklam-
0 oy
(126 puan)
evet canım bu durum çok normal bnde çok yaşadım ama sonralardan geçiyor okuyupta yat
(32 puan)
Okuyup yatayim  artik haklisin kuzum.
0 oy
(307 puan)
Sizi çok iyi anlıyorum bende eskisi gibi girmiyorum. Hatta bazı başlıklara bakıp okumuyorum. Zaten gebeligim riskli iyice moralim bozuluyor. 
(1,031 puan)
Amin gulcin benimde riskli geciyor girme en guzeli moral motivasyon verecek bir sey yazan eden yok sacma sapan seyler yazan cok masallah
(307 puan)
2 aydır evde yatıyorum.insan kafası dağılsın istiyor ama daha beter oldu benim kafa. Şimdi netten bebek uykusunu gelisimini anlatan yazılar okuyorum,kendimi daha iyi hissediyorum.
(1,031 puan)
Ya sayfalar cok onemli bak az once bir arkadas cok guzel paylasim yapmis gebe okulu hakkinda bilgilendirme yapmis bir taneside bugune kadar buna dikkat cekmiyor yok soyle renkte akinti var yok kanama var napayim napacan doktora gitcen bursan onay vermeseler bekleyecek heralde ya oyle sacma seyler varki afedersin tahlil yaptirmis sanki burdakiler doktor biri bisey demis sizce boylemiyimdir hey allahim diyorum cocugum soyle boyle sordum birkac soru coxukta hixbisey yok ben biraz boyle goruyorum biri soyle dedi o yuzden diyor dedim burda yazicana git bebeginle ilgilen ya cidden hayret ediyorum cidden  interneti dogru kullanalim sacma sapan yerlere girip kendimizi gebelik zaten hassas kalkip birde paronayak etmeyelim kardesim ya
(307 puan)
Size kesinlikle hak veriyorum aslında söyleyecek çok şey var ama boşver. Bu uygulamayı kullanıp kullanmamakta bize kalmış. Ben artık sohbet kısmına girdiğimde başlığa bakıp geciyorum. İlgimi çekerse durumumu ilgilendirirse  ve gerçekten yardımcı olabileceğim bir konu varsa yorum yaparım.
(1,031 puan)
Aynen bende oyleyim bazende cahilliklerine devam etmemeleri ixin dayanamayip yaziyorum
0 oy
(4 puan)
Canımmm gebelikte bunlar çok normal ben gündüz uyusam bile kabus görüyorum bunlar hep hormonlardan
(32 puan)
Ayy kuzum yaa bu en son gördüğüm kabus beni benden aldı yaşadım resmen çok duygusal bir dönemdeyiz dedigin gibi hormonlardan galiba kuzum :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
25 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cat-woman (1 puan) sordu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
13 cevap 303 göst.

648,177 soru

3,416,507 cevap

4,247,042 yorum

183,207 üye

...