0 oy
353 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (226 puan)
yeniden kategorilendirildi
Yeni doğan bebek iki beşik kullanabilir mi yani gece park yatakta benimle, gündüz kendi odasında büyüyen beşiğinde

5 Cevap

0 oy
(1,066 puan)
Canım park yatak varken diğer yatağa gerek yok bence boşuna masraf yapmış olursun. Onun yerine bi park yatak birde her odaya götürebileceğin bi sallangaç tarzı birşey al. Daha çok işine yarar
(1,066 puan)
Degerlendir işte ne güzel :) emin ol mobilya almaktan çok park yatak kullanmayı tercih ederim. Çünkü daha geçen gün sordum,  1400 dedi bebek yatak mobilyasına. Tek özelliği yatağın altında ve baş ucunda  çekmecesi olması. O çocuk büyüyecek daha çok masrafı olucak. Biraz da bütçe kısıtlı olunca :) gerek yok bence boşver. Park yatak istediğin odaya da gidiyor aslında tek onu kullansan yeter :)
Onu demiyor mervecim bebeğin odasında var park yatağında annenin dediği gece benim odamda gunduz kendi odasında uyusa bebek için düzensizlik mi olur diye soruyor :))))
Sen maddi açıdan döședin maşallah :)))) =
(226 puan)
:))))))))) teşekkür ederim
Rica ederim. :)) Bu arada bebek ufaksa bi sorun olmaz fakat tabiri caizse aklı biraz ermeye başladığında kendi odasında kalmaya alıştır sonrasında senin kaldığın odayı arar sürekli büyüdükçe senin için zor olur ;)
Sağlıkla büyüt inşallah ❤️
(226 puan)
Amin inşallah çok sağolun :)
-Reklam-
0 oy
(945 puan)
biz park yatak aldik hevesle kurduk akrabada kucuk sallanan besik verdi oturma odasina koyarim dedim benim kiz sevmedi park yatagi 8.5 ay kucuk besikte yatti gece yatak odasina gunduz oturma odasina tasiyordum :) 
0 oy
(4,856 puan)
6 aydır 2 beşik kullanıyoruz 
(226 puan)
Sorun oldu mu peki bebek açısından yada zorluğu varmı bebek bir yataga alışır diyorlar
0 oy
(776 puan)
Bende iki beşik kullandım canım ben büyük beşik aldım odasına eltim benden önce doğum yapmıştı oda portatif beşik almıştı odasında yer yok diye onun bebeği büyünce ben aldım 7 ay kullandım şimdi büyük beşiği kullanıyorum iyi iş görüyor küçük beşik her yere gidiyor ben memnundum
0 oy
(531 puan)
Bende iki beşik kullanıyorumok rahat canım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 568 göst.
0 oy
4 cevap 255 göst.

646,701 soru

3,411,364 cevap

4,240,822 yorum

182,804 üye

...