0 oy
267 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (173 puan)
İyi akşamlar arkadaşlar. Öncelikle şunu söyleyeyim hamileligimin başından beri mide bulantılarım çok fazla oluyor. Ve doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Başından beri 4 kilo verdim . Çok korkuyorum bebeğin bu zamana kadar gelişimi etkilenmiş midir? Lütfen fikirlerinizi alabilir miyim?
Gebelik haftası 15

9 Cevap

0 oy
(38 puan)
Yok canım.hiç.korkma bebeğin ondan etkilenmez
-Reklam-
0 oy
(395 puan)
Bende 16 haftaligim 2 kilo verdim canim :(
0 oy
(829 puan)
Hicbirsey yiyemiyorsan cigbadem ceviz sut yogurt ve meyve bunlari bari tuketmeye calismalisin canim beslenmene artik dikkat etmelisin yemek yiyemedigim zamanlarda cig kuruyemislerden yedim muz ve sut  en azindan bunlari dene
(173 puan)
Muz yiyorum ama sütü ağzıma süremiyorum. Onun yerine peynir tüketmeye çalışıyorum. Mesela su içemiyorum içtiğim anda istiğfar ediyorum. Velhasıl çok kötü durumdayım.
(829 puan)
Bulanti ilaci kullaniyomusn doktor randevunda bunu soyle mutlaka canim sen
0 oy
(274 puan)
Hiicc hic korma canim benim allahin izniyle hic bisey olmuyor ilk 3 ay zaten senin depolarindan besleniyor bebek gelisiminde sikinti olmuyor ben 4.5 ay istifar ettim sen yine yiyormussun ben 1 lokma sokmadim agzima su bile icmeden o 4.5 ayi geçirdim  10 kilo verdim  ve serumla yasadim sukurler olsunki bebegim cok saglikli simdi 23 haftaligiz rabbim koruyor :) 
0 oy
(1,191 puan)
6 hafta başladı bulantım 9 haftaya kadar hiç bir şey yemedim tam 10 kilo verdim 13 hafta da bitti bulantılarım ama ozamana kadar da 2 kilo alıyordum 3 kilo veriyordum enişte etme hem daha alırsın bende 17 haftadan sonra kilo alamyaa başladım iştahım açıldı senin de açılır bunu dokturma söylemiştim oda senden yeni yeni besin alıyor endişe yapma bebeğe yarayan şeyler ye demiş ti sende öyle yap mesela pekmez bebeğe çok kilo aldırırmış onu dene ben çok düzenli olarak kullanıyorum pekmezi sabah akşam öğlen hep yiyorum yoğurt da öyle süt de yiyorum bide sana şunu soylıyım çok yemekle filan bebek kilo almaz mesela ben ilk aylarda hiç bir şey yiyemiyor dum bebeğim gayet iyiydi 17 haftadan sonra çok yedim ama bebeğim de 2 hafta gelişim geriliği var dedi kan testi filan aldı baktı kan pıhtılaşması var bebek kordon dan beslenemiyor dedi iğneye başladım ve bana pekmezi çok tüket dedi yani korkma çok.yemk önemli değil yarayan fayda eden şeyleri yemek çok önemli 
0 oy
(518 puan)
Benim arkadaşm 7 8 kilo vermişti, şimdi 27 haftalık oldu ve bebişi 1 hafta onde gidio maşallah..

O yuzden uzulmeyin hiç, bebeğinizi etkilemez..❤
0 oy
(380 puan)
Bende 16 haftaligim. Hamile kalmadan once 65 idim simdi 60 kiloyum ilk baslarda kilo vermek normal canim. 
0 oy
(706 puan)
Korkma bebek senin depolarından besleniyor. Ama sen bi şekilde bulantı yapmayan şeyler yemeye özen göster ki direncin düşmesin.
0 oy
(59 puan)
ben de 5 bucuk ay kustum ve 5 kilo verdim 65 serum yedim serum sayesinde beslendi cocuk kilosu da gayet normal 

İlgili sorular

647,654 soru

3,414,685 cevap

4,245,103 yorum

183,055 üye

...