0 oy
256 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Tatlı anneler 9+2 günlük hamileyim. Işleri bitirdikten sonra uzandım da karnin alt kısmı pit pit segiriyor sizce bebek mi hareket ediyor ya da kalp atışı mi :) bu kadar erken hissedilir mi:) hani hareket hissetmiyorum ama karnıma bakınca pit pit segiriyor :)
Gebelik haftası 9+2

6 Cevap

0 oy
(64 puan)
Bende 9+5 aynısi bendede oldu ama daha çok erken bence:)
Aynen kuzum cok erken ama bunu görünce nasıl güldüm anlatamam yaa. Bugünde doğum günüm böyle annesine mesaj veriyor sanki kurban oldugum:)))
(64 puan)
Belkide :) inşallah sağlikla kucağınıza alirsiniz :)
Aminn canım benim :) hepimiz inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(64 puan)

Bende 9+5 aynısi bendede oldu ama daha çok erken bence:)

0 oy
(324 puan)

O atan pit pit diye sey sizin damariniz :) ilk gebeliklerde 18-22 haftada hissedilir genelde.  Ikinci gebeliklerde 12-15 haftalikken oluyor

Ayy sanki bebegin kalp atışı gibi görmen lazım hani damardan farklı gibi ama bunu hissetmek bile güzel ya:))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallahhh:)
(324 puan)
Bende de vardi o pit pit diye atis saglik ocagina gittim kalp atisi icin o pit pit diye yapan yerde degil tam tersi yerde bebgin kalbi duyuldu.  Hele bi de ilk tekme atisinda sınava çalışıyorum baktim bildigin tekme atiyor dedim bos ver sınavı :)  oturdum bebegimi sevdim.
0 oy
(150 puan)

Canım bebek birde senin ki cinsiyet erkek sanırım tabi Allah bilir de <3

(150 puan)
Inşallah canım bekliyorum :). Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama bilmem erkek gibi bende öyle çok hafta başlarında hissetmistim ve 34+2 haftaligim erkek bebeğim:)
Oyyy maşallah kuzuma yaa :))) ya bende erkek hissediyorum hatta kaç kişi söyledi bana da ama bugün o pit pit segirmeleri görünce çok mutlu oldum Rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin inşallah o hissi bile çok güzelmiş:)) senin az kalmış kuzum kucağına almaya Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah sana güzel anne :)
(150 puan)
Sağol tatlım evet az kalmış ama bende bittim bu son haftalar okadar zor geciyorki ne uyku kaldı yuruyemiyorum çok halsizim bebeğim yaaaa evet çok güzel bir duygu ama benim 3.gebelik diğer çocuklarla da eşle ilgilenmekte zor oluyir
Zor olmaz mi ya benim ilk gebelik ama ev işi temzlik o bu derken insan yoruluyor senin çocuklarda var kiyamam sana. Elinden geldiğince dinlen yorma kendini bebiş de annesini yormasın :))
(150 puan)
Sağol kuzum ama ister istemez kalkıyorum kızım sağolsun büyük 13 yaşında biraz yardımcı oluyor bana ama 4 yaşında kızım var mecbur ilgileniyorum :)
0 oy
(1,492 puan)
Ya bende 9+2 yim dün doktora gittim ultrason cihazını bastırınca acayip bi seyirti hissettim gece yatarken de seyirme oluyor Çok erken bence ama bende çok garipsemiştim canim
Aynen yaa hala bakıyorum da seğirme var :) erkek çocukları erken hissedilirmis hadi bakalım hayırlısı ya :) hatta videoya aldım kaç kişi kalp atışı gibi diyor değişik bir şeymiş ama. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
(1,492 puan)
Amin CANİM allahın izniyle sağlıkla alalım kucagimiza
0 oy
(5,412 puan)
Damar segiriyor kuzum kalp atışı olması imkansız  büyük olsa hıçkırık deriz de seninki karından geçen bı damar segirimesi :)
Yaaaa var ya o bile insanı heyecanlandirmaya yetiyormuş onu anladım ;) ilk bebiş ya insan bilemiyo her şeyi bebege yoruyor kuzum :)))
(5,412 puan)
Dur daha yeni başlıyon o kendini unuttirmaz sana hiç :) birkaç hafta sonra durtmeye başlar ama o kalp gibi atan damar :)
Olsun kuzum şükür buna da :) yaramaz annesini unutmasın zaten :) sağlıcakla gelsinler kuzum inşallah ya.

İlgili bir soru bulunamadı

649,872 soru

3,422,885 cevap

4,254,755 yorum

183,677 üye

...