0 oy
289 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
arkadaşlar böyle platformda ilk defa soru soruyorum.

Ben 31 Temmuz adet oldum Ağustosun 5 inde yıkandım ama adetim o kadar azdı ki normaldede az olurdu ilk gün dışında ama bu sefer ilk günde çok azdı ve adet olmadan önce muhakkak göğüs hassasiyeti yaşardım 25 yaşındayım 14 yaşından beri bu durumum değişmedi hep öyle olur ama bu sefer ağrımadı ve adet ağrısı çok çeken biriyim onu da çekmedim.

köydeydim yıkandım ardından bir hafta sonra tekrar kahverengi siyaha yakın çamur gibi adet kanım geldi olmam gereken zamanda olmuştum zaten ayda bir kez olurum bazen iki gün gecikir ama bu normal bi durummuş. Bir hafta sonra gelen kahverengi akıntım kan rengine dönüp dört gün sürdü.

İlk bahsettiğim adet zamanım olduğu için ondan baz alarak saydım adetimde 7 günlük bir gecikme var test yaptım ikindi vaktiydi negatif çıktı. Ama göğüs ağrım hassasiyetim aşırı var birde kusmak derecesinde olmayıp mide bulantım var bi üşüyorum bi sıcaklıyorum. Mide ağrım da başladı iki gündür. Akıntım normalden biraz fazla adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama olmamışım. Sol kasığımda böyle tutuklu gibi bir ağrı var adet olmadan önce başladı ama hafifti şimdi daha fazla.

İki yılım dolacak evliliğimin eşim doktora gitti testleri temiz sadece morfolojisi %3 çıktı.

artık çocuk istiyoruz ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum kan testi yaptırıp hüsrana uğramaktan korkuyorum idrar testinde varsa çıkardı bu kadar gecikmeye diye düşünüyorum. Durumu böyle olan var mı? bana yardımcı olur musunuz?

1 cevap

0 oy
Kuzum geç döllenme olabilir bekle biraz daha adet olmazsan kan ver Mutlaka.
(1 puan)
Teşekkür ederim umarım inşallah öyledir artık yoruldum bu durumdan belirsizlik çok berbat bir şey umarım bu sefer beklediğim müjdeyi alırım
Aynen kuzum belirsizlik en kötüsü ya.
-Reklam-

644,202 soru

3,402,407 cevap

4,229,948 yorum

182,181 üye

...