0 oy
461 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (5 puan)

Arkadaşlar adetim 7 gün gecikti. Adet olmak için bi belirtim yok sadece iki gündür göğüslerim de hassasiyet başladı. Ve bi kaç gündür göğsumde aşırı derece de kaşınıyor hiç böyle olmazdı :(  Adet mi olucam acaba var mı yorumunuz..  


7 Cevap

0 oy
(77 puan)
Test yaptın mı canım 
(5 puan)
Adetime bı kaç gün kala kan vermiştim negatif çıkmıştı bende artık yok diyip yapmadım bı daha :(
(575 puan)
Benim adet geciktikten 6 gün sonra silik çizgi çıkmıştı canım
(5 puan)
Pek umudum yok ama bakalım :)
(575 puan)
Benimde yoktu hayatımda ilk gecikme yaşadığım halde konduramamıştm ama sürpriz olduydu;)
(5 puan)
Hadi inşallah diyorum :)
-Reklam-
0 oy
(274 puan)
Oladabilir mevsim degisikligindende olabilir gecikmeniz en iyisi bi test alin daha belli olur herkeste bir olmuyor  cunku ufakta bi leke geldiyse buyuk ihtimal  hamilesinizdir . Yoksa bi test yapin daha iyi olur :) allah gonlunuze gore versin insallah 
(5 puan)
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
(87 puan)

Hemen test yap :happy:

(5 puan)
Yapicam en kısa zamanda :)
0 oy
(529 puan)
Canim benim de ilk test yapmadan göğüslerim kasınıyordu ve hassasiyet vardi adetim gecikti 4.gün test yaptım çıktı hayırlısı olsun belki vardır test yap hemen bence :)
(5 puan)
Hemen yapicam:)
0 oy
(1,191 puan)

Bende adetim geçtikten 7 gün sonra mı 10 gün sonra mı yaptım pozitif çıktı sende yap :)

(1,191 puan)
Ha daha erken bende evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım:)
(87 puan)
HDI yaa :( olsun bakalım yaaa.. hayırlısı olsun canım.. ama yinede istiyorsanız  çalışmaya devam edin :)...benim çok değişik oldu yaaa:).....
Balayindan geldik iki gün sonra oldum... Adetin bitiminde tutuyo ya DHA çok..  nyse bı on gün sonra test yaptım negatif çıktı... Sonra adetim gecikti işte sonraki ay...5gun sonra yaptım...hamileymisim :) bnde 3 aylık evliyim. 12 haftalık hamileyim...bir hfta ara var işte:)..
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin....bizede kucagimiza almayı nasip etsin
(1,191 puan)
Amin insallah ben iki kere test yaptım evlendim 3 ayda hamile kaldim ilk yaptım adetim 6 gün geçti sevinçle yapacaktım sabah yaparım hem tam 1 hafta geçmiş olur dedim sabah yapacağım sıra bi baktım adet oldum o gün yıkımdım hevesim kursagim da kaldı neyse artık o ay çok isteyip yaptık adetim den 2 gün önce bir mide bulantısı bi kusma hasteneye yattım gebelik şüpheli dedi doktor gönder di bizi kocam da idrar testi aldı yaptım negatif çıktı o günde çok üzüldüm sonra hiç çocuk umuduyla birilikte olmadık sonra hiç beklemiyor dum o ay bi baktım hamileyim 9 aydır evliyim 7 ay olacak haftaya hamileyim:)
(5 puan)
Aminn inşallah olmayanlara da hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim. Hamile olan herkese de sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin :)
(1,191 puan)
Amin insallah ben bi an önce doğurmak istiyorum artık:D
0 oy
(3,667 puan)
Canım  adete  10  gün  kala  kanda  az  da olsâ  çıkar  gebelik  yok  benim 17 gün  geçmişti  kendimi  hamile gibi  hissettim bütün belirtidir  oldu  piskolojik mis kafaya  takmamaya  çalış  o yüzden adet  gecikiyor bu ayda  7 gun geçit şimdi  gebelik varmı  merak  ediyorum adete 9 gün  kaldı inş en kısa amana  da  hamile  kalırsın  bol dua  ve  stres yapma
0 oy
(2,627 puan)
Tekrar kan testi ver canım 

İlgili bir soru bulunamadı

647,226 soru

3,413,104 cevap

4,242,932 yorum

182,943 üye

...