0 oy
407 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (180 puan)

Selam kizlar beni bir sey cok rahatsiz ediyor. Hamilelikten mi ne bilmiyorum ama aklima kotu dusunceler geliyor. Annemler cok uzakta. Ben Azerbaycanliyim simdi Antalyada oturuyoruz esimle ikimiz. Evde tum gun yalnizim esim iste oluyor aksam geliyor. Kayin validemlerde uzakta baska sehirde.  Ya bilmiyorum neden ama hep aklima kotu bir sey oldu diye dusunceler geliyor. Watsapla goruntulu konusuyoruz sabah gec kalkinca annem merak ediyorum. Son iki uc gundur anneme bir sey oldu dusuncesi aklimdan cikmiyor. Cok korkuyorum. Sizce hamilelikten mi bu?  Farkli dusuncelere dusenler var mi benim gibi? 

6 Cevap

0 oy
(952 puan)

Canım öncelikle halıne şükret çünkü merak edeceğin bir annen var.Benım gibi annesi olmayan ınsanlar napsın.Aynı şekıl yalnızım akşama kadar ama bebeeğimizi bekliyoruz o geldiğinde herşey değişecek ilk zamanlar zorlansak da 2 ya da 3 ay sonra çok güzel olacak arkadaş neşe olacaklar bize diye düşünüyorum.Şükredelim evimiz var sağlığımız var eşimiz var çoçuğumuz olacak.Yıllarca tedavi  görüp hala bebek hasreti çekenler var..En önemlisi akıl sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyor.Bırşeylerle meşgul ol ben çarşı pazar gezerim yakınlardaki.Bebeğime battaniye örüyorum.Yemek yaparım kitap okurum komşulara giderim bazen öyle geçer zaman..

Sukr etmek sart zaten. Hep sukur ediyorum ben. Sadece ben tek evlatim annem orada yalniz ister istemez korkuyorum. Yani hamilelikten mi diye merak ettim benim gibi olan varmi diye.
Tamam işte hamilelikten zaten.Boş durmaman lazım vesvese yapar.Birşeylerle uğraş
-Reklam-
0 oy
(64 puan)

Bnde hep ölümü düşünüyorum annemi babamı tüm sevdiklerimi bir saat önce gülüp bir saat sonra ağlıyorum bnce bunlar hamilelikten sağlıklı bir şekilde doğsalar da kurtulsak bir an önce kaç aylık gebe sin cnm 

15 haftalik yarin 16 olucak Insallah
Maşallah  bnm 32 haftalık psikolojik herhalde
0 oy
(776 puan)

hepsi hamilelikten canım,geçecek merak etme

Insallah onu merak ediyorum zaten ilk hamilelik bilmiyorum hamilelikten mi diye. Hamileliktense gecer Insallah.
0 oy
(655 puan)

Bende de sürekli eşimi kaybetme korkusu var. Beni aldatacak yada bisey olacak ayrilacagiz korkusu.. Allahım tüm kötü düşünceleri içimizden alsın feraha kavuştursun inşallah hepimizi. 

Amin Insallah
0 oy

aynisi bendeee vwr yakin zamanda dayimi kaybettm ve cok kotu biseyydi.  simdide bende hastalik hastaligi basladi yaa

Basiniz sagol olsun. Kotu dusunce ister istemez rahatsiz ediyor. Hastalik hastaligi ne?
0 oy
(493 puan)

Ben de uzaktayım. Ben de sürekli panik halindeyim ben birine ulaşamayınca herkesi sırayla ararım biri iyiler dese komşuları arkadaşları ararım. Özlediğimiz için galiba. Allaha dua ediyorum kaderimi değiştirip eşim çocuğumla beni memleketime göndersin ve hep orada yaşayım diye çok zor bi durum yaşamayan bilmez. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,409 göst.
18 Şubat 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayşegül4207 (567 puan) sordu
0 oy
3 cevap 206 göst.
19 Eylül 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Adila (12 puan) sordu
0 oy
14 cevap 1,025 göst.

650,235 soru

3,424,223 cevap

4,256,348 yorum

183,758 üye

...