0 oy
247 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (219 puan)
Merhaba hanımlar bişey merak ediyorum 10 haftalık hamileym hic migde bulantım olmuyo sadce belim ve kasıklarım agrıyo öncelikle saglıklı bi bebek istiyoruz ama bi kız cocugumz olsun dha cok istiyoruz tabi ne olcagını ALLAH bilir ama bu sekilde kız cocuqu olan varmı hic bulantı yaşamadan. 9 haftalıkken doktora qttigimzde bebegin kafası sol taraftaydı
Gebelik haftası 10 haftalık

7 Cevap

0 oy
(5,406 puan)
Bnmde bebeğim soldaydi ilk canm kız bebek bekliyorum ve mide bulantım olmadı hiç :) aynı anlattığın gibi
(5,406 puan)
Bulantısı olmayana kız diyorlar artık canm :) bana da hep erkek erkek dediler gram mide bulantısı olmadı kusmadim bile kız olduğuna da inanmadım ama 14 haftada hemen açtı zilli kizim :)
(219 puan)
Ayy ne güzel allah saglık bi şekilde kucagına almayı nasip etsin insallah
(242 puan)
Ben 9kilo verdim üç buçuk ay yemek yiymdm pskolojim bozuldu resmen kizimda böyle olmadı erkek dedi doktor banada
(219 puan)
Her bünye bir olmuyo ozman kimseye inanmıycz :) ALLAH saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin insalh
(242 puan)
Amin canım Allah razı olsun ins
-Reklam-
0 oy
(655 puan)
Canım hiiic o bebek soldaysa kızdır, miden çok bulanirsa kızdır sözlerine inanma. Doğru değil onlar. Kulaktan dolma hepsi
(219 puan)
Aynen biraz öyle gibi. Tesekkür ederim :)
0 oy
(20 puan)

Merhaba canm bende 10hafta 4 günlük hamileyim ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan yok. müthiş bel ağrım var. genelde böyle olunca erkek çocuk oluyor diye duymuştum .Allahin işi bilemeyiz. Benimde kocam kız çocuk istiyor. Ama kısmet):)

(219 puan)
Aynen cnm öle cok agrımıyo belim rahtsız edick kadr ama bazn arıyo  allh saglıklı bi seklde kucagına almayı nsip etsin insallh :)
(20 puan)
Amin canm hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşAllah.
Evet aynen benim gibisin. Allah sabr versin ne deyim
(219 puan)
Amin insallh :) cinsiyetin belli olunca yazarsın :)
0 oy
(1,177 puan)
Bana göre kızdır:)) sağlıkla kucağına al benimde aynıydı bulantim yok kusmam yok sakın ve rahatım kızımda soldaydi annem 8 haftalikken dedi kız diye doktorum 11+4te ihtimal kız dedi 3 doktorda ben demedn kız dedi :) tabi herşeyin hayırlısı 
(219 puan)
Aynen herseyin hayırlısı rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsn insallh :)
(1,177 puan)
Amin canım saol :)
0 oy
(868 puan)
2 hafta once gittigimde bebegin kafasi soldaydi.Bugun baktik sagda;)Deisebilir canm o.Sabit kalmio ki.13.haftamdayim doktor belli olmaz dedi.Burda millet doktor 12de 11de soledi dior.Bende bu durumu bildirdim doktoruma güldü;)Iki ihtimal var zaten sadece tahmin etmisler dedi.17.18. Haftalarda belli olur anca dedi.Cok tecrubeli doktor olmasa beni mi kekliosun dicektim;)Ama adam baya iyi isinde.Hayirlisi diorum.
(219 puan)
Hayırlısı olsun. :) rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nsip etsin :)
(868 puan)
Amin sizinde insallah
0 oy
(47 puan)

Bulantiyla alakalı değil ki canım bn 6 aylık hamileyim ogluşumu bekliyorum 2 ay hastanede yattım bulantı yüzünden yani çok bulantı olunca kız olmayınca oğlan diye bişey yok 8-)

(219 puan)
Sanırım öle gibi :)
0 oy
(658 puan)
Benim de ilki kizdi , soldaydi ve inanilmaz rahat bi gebelik yaşadım sadece son dönemlerde kemik ağrısı oluyordu o da çok normal doğum yakındı. Çalıştığım için yorgunluk oluyordu ama ne midem bulandı ne başka birşey:D Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah canım. 
(219 puan)
Amin canım insallh :)

İlgili bir soru bulunamadı

647,260 soru

3,413,215 cevap

4,243,096 yorum

182,948 üye

...