0 oy
364 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (14 puan)
Kizlar ust ön disim kokunden kirildi  ne yapacagimi bilmiyorum biraz takintiliyim 1 saat boyunca hungur hungur agladim doktorlar yapistirir mi bu kadar buyuk bi kirigi ? Yada morfin falan zarar veriyor mu bebegime ?  Ayrica doktorlar bu tur durumlarda ne yapiyorlar
Gebelik haftası 33

4 Cevap

0 oy
(401 puan)
Ayy çok geçmiş olsun kuzum. Bilgim yok ama yazmadan geçmiyim dedim sıkma canını, tıp ilerledi 
-Reklam-
0 oy
(154 puan)

Benimde ön üst dişim kırıldı canım maaaleesef implant yaptırmak zorunda kaldım yapıştırma gibii bi Durum söz konusı değil maaalesef ha yapıştırılır önce dipten temizlerler daha sonra protez diş takarlar maaalesef ki bir hafta içinde düşüyor aynı problemi yaşadım çünkü.. implant yaptırmak içinde çürüklerin diş taşlarının dolgularının yapılması gerekiyor aksi takdirde sorun yaşayabilirsin. Sözün kısası doğumdan sonra ya kalıyor işin sıkma canını çok geçmiş olsun.  Bu ara da hamile değildim yaptırdığım sıralaar ondan biliyorum bunları :)

(161 puan)
Neden yanlis bilgi verdinjz ? :) arkadşım 33 haftaligim 4 disim cekildi iki de kanal tedavim var onemli olan doktorunun izin vermesi devlet haric ozelde adranalinsiz morfinle islem yapiliyor ve bu cocuga zarar vermiyor bizzat ebeyim ..
(154 puan)
Anlayamadım neden yanlış bilgi vereyim ki.. hee git yaptır hiç biişey olmuyor mu diyeyim. Şuan 37haftalık hamileyim dolgum düştü dolgu dahi yaptıramıyorum. Demek ki her doktor her gebelik aynı değilmiş dime.. herkesin bilgisi kendisiine herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. İyi akşamlar :)
(161 puan)
Canim benim adranalinsiz islemler hamilelige ozel dogum ebesiyim .. bizzat yaptrdim yaptiran hastalarimda var :) sende yaptr bi ozel dis hekimine git
0 oy
(376 puan)
İlk 3 ve son 3 ay dile müdahale edilmiyor galiba canım yine de bir sor dr una benim de arka dişim kırıldı ama 4 aylığım ben dolgu çekime izin verdi dr um. 
0 oy
(161 puan)
Hayir zarari yok ... 4 disim cekildi suan ve ikide kanal tedavim var ama devlette bakilmiyor kesinlikle ozelde adranalinsiz morfinlerle her turlu islem yapiliyorr herkes farkli der  ama dinleme ... git ozele yarin bi baktir ayni haftadyz 24 haftaliktan beri islem yapiliyor onemli olan doktordan kendi doktorundan izin belgesi alman gerisi kolay o ahri bu haftalarda bebegede zararli bilgin olsun sormak istedign bisey olursa sorabilirsin ..
(14 puan)
Adranalin bebege zarali mi?
(161 puan)
Tabiki sakin bebegide uyusturuyo anne karninda sakin canim ozele dis hekimlerine git onlaryardimci olurlar benimde yaram iylesmedigi cektirdigim yer yaptirmaya gidicrm simdi allah yardimcin olsun eger yaptrmassan dier dislerinede vurur

İlgili sorular

647,875 soru

3,415,431 cevap

4,245,932 yorum

183,120 üye

...