0 oy
227 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (103 puan)
İyi geceler arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ..Hamileliğimin ilk günlerinden itibaren troid hastalıgıyla mücadele ederek bu 23 . haftaya geldim..Bu duruma alısmaya başladım derken iki hafta önce bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim..Dr üç hafta kontrol edeceğiz dedi eger yapışma durumu olursa sıkıntılı dedi..Netten araştırdığıma göre hiç ic açıcı degil ..Cuma günü gideceğim ama aklımda çok soru var..Ne gibi durumlar olur beni ne gibi sorunlar bekliyor bilgisi olan varmı ? Rica etsem aydınlatabilirmi? Şimdiden teşekkürler..

2 Cevap

0 oy
(497 puan)
Canım bunun 25 27 haftaya kadar yolu var o zamana kadar kendini yukarıya atabilir içini ferah tut. Benimde esi tamamen rahim ağzını kapatıyordu şimdi halen daha aşağıda yerleşik ama rahim ağzından yükseldi. Çok panik ve stres yapma daha kotu etkiler. Tavsiye olarakta ağır kaldırma eğilme oturup kalkarken ve yatarken yavaş temkinli hareket et. Tuvalette çok oturma ve eğer kabızlığın varsa dokttoruna şöyle fitil yazsın sana sakin kendini zorlayıp eşi daha fazla öne ittirme. İlişkiye ara ver. İlaçlarını düzenli kullan ilaçların da çok faydası var özellikle progestan hapın. Eğer 25.haftadan sonra da asagidaysa ve doğumunu etkileyecek biçimde duruyorsa 7.ayin sonunda sezeryan ile bebeği alırlar prematüre doğar ama sıkıntı yapma canım 7.ayi doldurmuş olacak inşallah yukarıya çeker eşi biran önce. Birde sürekli dinlen uzan işten yürüyüşten kaçın bu aralar. Uzanırken belinin altına bir yastık koy ayaklarını da yükseğe köy bel hizandan daha yukarda olsun. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah :)
(653 puan)
Annem hem kardesimi hem beni bu sekilde sezeryanla doğurmuş insallah sende de bir sikinti olmaz canim
(103 puan)
İnşaallah açıklayıcı bilgi için çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım.. Hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşaallah bebeklerimizi..
(497 puan)
Amin canım Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin :)
(103 puan)
Amin inşaallah
-Reklam-
0 oy
Aynı durum bende de var buradan da okumuştum dikkat ederseniz yukarı çıkmasa bile 38. Haftaya kadar gelebilen var sonra sezeryan doğum yapıyorlar ama eş kapatmazsa normalde olabiliyor 
(103 puan)
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için..

İlgili bir soru bulunamadı

647,229 soru

3,413,114 cevap

4,242,944 yorum

182,943 üye

...