0 oy
437 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)
Merhaba kızlar bizde artık çok şükür sona geldik sayılır 37 haftalık olduk ama 35 haftalıktan beri kasıklarımda ağrı değilde acı oluyor şöyle tarif edeyim sanki bütün gün merdiven inip çıkarsın da et bertmesi derler onun gibi acı oluyor doktor artık bebeğin 35 haftalıktan beri kanala girdiğini söyledi bu benim ikinci gebeliğim bu arada ama ilk gebeliğimde hiç böyle bişey olmadı bebeğin baskısı olduğunu söylüyor doktorum. haftaya cumaya sezeryan olucam kısmetse biran önce geçsin istiyorum şu haftanın acaba sizinde böyle kasıklarınız da acı oluyor mu kendim kilolu da değilim 60 kiloyum ama penguenler gibi yürüyorum zor oluyor gerçekten bide yatınca kalkmak başka bişey yani :-) uzun oldu k. Bakmayın şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. :-)
Gebelik haftası 37

2 Cevap

0 oy
(2,627 puan)
37 haftalığım benim de kasiklarimda ağrı var bu nst de sancı olarak çıktı yani yalancı sancılar doktor normal son haftalara giriyorsun dedi. Penguen gibi yürümekten nefret ediyorum:D:D 
(59 puan)
Benim geçen hafta nst de sancıda çıkmadı canım valla ama gerçekten çok zormuş böyle kasık ağrısı bir hafta daha sıkmam lazım dişimi işlerimi halletmektede çok zorlanıyorum hayırlısıyla sağ salim sağlıcakla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah canım :-)
(2,627 puan)
İnşallah canım ya aldık mı zaten ne ağrımız kalır ne sancimizz:)
-Reklam-
0 oy
(183 puan)
Normal evet benimde çok çok fazla oluyor bende 39+3 'ün. O yürüyüş bende de var eşim dalga geçiyor hatta hep :)) rabbim yardımcimiz olsun
(59 puan)
Amin canım inşallah gerçekten çok zor ya valla bende kendi kendime çok gülüyorum yürüyüşüme kasıkta ağrı baskı çok zor ve can acıtıyor ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştı bunda olunca acaba erken mi olacak doktorun veridği tarihten diye de endişe ediyordum sizlerede sorayım dedim benim gibilrr varmış Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı inşallah canım :-)
(183 puan)
Amin inşallahh

İlgili bir soru bulunamadı

651,271 soru

3,428,354 cevap

4,260,875 yorum

184,087 üye

...