0 oy
440 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Merhabalar 11 haftalık gebeyim ve İstanbulda yeniyim Maltepe de oturuyorum Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba sadece gebelik takibi için? 
Gebelik haftası 11

4 Cevap

0 oy
Bende maltepede oturuyorum zeynep kamile gidiyorum doktorlarda iyi aynı doktora randevu almaya calısıyorum hep önder tosun güzel ilgileniyor 
(36 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(330 puan)
Bende maltepedeyim fatih sultan mehmet hastanesinde başladım ayhan hoca ile. Çok memnundum fakat gebe bölümü olmadığı için testlere zeynep kamile yönlendirdi. Sonra da orda devam ettim ama doğum için yapılan yorumlar hiç hoşuma gitmedi. Zeynep kamili değiştirmek istiyorum. Zaten bi gittiğin doktora bi daha randevu bulmak da mümkün değil. Sen bulabildin mi?
(36 puan)
Ben bulamadım Lütfi Kırdara gidiyordum Bi gittiğin doktora birdaha randevu alamadım eşimi yanımda muayeneye almadılar sordugu sorulara cevp alamadım güvenemedim acıkcası. Ailem izmirde oturuyor orda bildiğimiz güvendiğimiz bir doktorumuz vardı ayda 1 İzmire kontrollere gittim dogumuda izmirde yapıcam insallah
(330 puan)
Hayırlısı olsun inşallah Bende arayışa devam ediyorum :)
0 oy
(452 puan)
Murat muhcu tek gecerim gata doktoruydu suan ogrencisi beni dogurtucak insallah:))
0 oy
(248 puan)
canım bende senin gibi Maltepe'de oturuyorum yeni gebeyim bende cevapları bekliyorum .sadece takip için demişsin dogum için düşündüğün bi doktor mu var?

İlgili sorular

644,036 soru

3,401,714 cevap

4,228,977 yorum

182,127 üye

...