0 oy
287 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Kizlar Merhaba..Çok korktuğum için sizede sormak istedim.5+3 haftalık hamileyim ama bugün az da olsa kahverengi leke ve sonra kanama oldu az doktora gittim keseyi gördük yerleşmiş ama canlanmamıs  dedi .düşük tehlikesi var kesenin etrafında kanama var dedi .iki  hafta sonra gel bakalım dedi sadece dinlenme ve birde folbiol folik asit verdi.. Uzun oldu ama siz yaşadınız mı böyle bir şey..
Gebelik haftası 5+3

3 Cevap

0 oy
(1,431 puan)
Bende oldu canım öncelikle geçmiş olsun. Hem lekelenmem oluyordu hemde kesemin etrafında kan var dedi Dr. Progestan hap kullandım geçti sonra. Bir süre lekelenmem oldu kese etrafındaki kanmış dedi Dr. Ama kanamam olmadı. İlaç başlaman lazım böyle bir durumda ben daha önce düşük yaptım o yüzden bilgiliydim hemen sormadan Dr a progestan başladım sonrasında bebek görününce Dr da yazdı reçeteye ben zaten içiyorum dedim.
(1,431 puan)
Öyle söyleme canım Rabbim o kadar büyük ki. Benim olmuyordu artık bebeğim. Oğlumdan sonra 3 kaybım oldu. Dr lar çocuğun olmaz dedi. Umudumu yitirmişken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 27+6 olduk. İnşallah sende atlatıp aynı şekilde tehlikeli dönemi atlatıp sonrasında bebeğini kucağına alacaksın. Kesinlikle kötü düşünme birşey olsa bile Rabbim verir tekrar bu kez öğrenir öğrenmez ilaç başlarsın. Ben eczacıya ve Dr kardeşim var ona sordum bir zararı yok ilacın. Sadece hormon seviyesini arttırıyor kanama olmuyor bu sayede bebek tutunuyor. Bebeğe bir zararı olsa hiç kimse kullanmaz. Nerdeyse birçok kişi kullanıyor. Ya iğnesini ya fitilini yada benim gibi hapını.
(2 puan)
Allah razı olsun senden canım benim çok çok teşekkür ederim benim 2.bebegim olacaktı 16 yasinda oğlum var bir bebeğim 29 haftalık erken doğum da kaybettim bir düşük yaptım buda sürpriz olmuştu bize 10 seneden sonra artık Rabbim büyük neylerse güzel eyler her serde bir hayır var derler Sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini..
(1,431 puan)
Rica ederim canım ben teşekkür ederim. Benimde 15 yaşında bir oğlum var. Bu 4. Gebeliğim en sonki nerdeyse 3 aylıktı. İnsan çok etkileniyor. Bizede sürpriz oldu bu bebek. İnşallah sende kucağına sağlıkla alırsın bebeğini. Dualarım seninle. Kaybeden anlar ancak ama seninki daha büyükmüş çok üzüldüm. Bizde birçok şey almıştık ilk haftalarda onlar hâlâ duruyor. Adını bile koymuştuk. Cennette şefaatçimiz olurlar inşallah.
(2 puan)
Allah razı olsun senden canım benim.Cok çok zor hemde yaşayan bilir .. Rabbim büyük en azından gerçek dünyada evlatlarımızla bulusucaz inşallah tek tesellimiz bu ..Rabbim esirgesin inşallah cümlemizin evladınıda..
(1,431 puan)
Amin canım inşallah. Sendende Allah razı olsun kendine dikkat et.
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Bende dün yaşadım aynı olayı 5bucuk haftalık bende ama benim kanamam çok oldu sonra kahve rengi geldi hastaneye yatırdı bir iğne birde serum taktılar düşük önleyici bugün sabah kontrol etti bebekte iyi şuan ama düşğk riski var sürekli uzan 
(2 puan)
Çok şükür iyiymiş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Ama bana hiç öyle birşey demedi de vermedi de sadece folik asit verdi ilgilendide ama düşük için bişey vermedi açıkçası anlayamadım :(
(36 puan)
Hiç serum falan takmadımı yada düşük riski için iğne yapmadımı
(2 puan)
Hayır hicbisey yapmadı sadece dinlen dedi birde folbiol folik asit verdi:(
0 oy
(44 puan)
Bende 5+2deyim pazartesi gününden beri kalp atışı yok 1 hafta bekle dedi doktor lekelenme falan olmadı bende ama progesteron düşüklüğü kalp durmasına sebep olabiliyormuş. Dikkat et kendine de bebeğine de
(2 puan)
Allahım hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah..Herşey imtihan işte..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.

651,484 soru

3,429,236 cevap

4,261,749 yorum

184,134 üye

...