0 oy
1,101 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (160 puan)
Erkek doktora gidiyor musunuz? Eşim müsaade etmez asla

45 Cevap

0 oy
(226 puan)
Benim şahsi tercihim bayan doktor. Sonuçta bayan iyi doktor varsa erkek doktor mahremiyet açısından uygun gelmiyor bana. Tabi kişisel gorusler.
(978 puan)
Kesinlikle katılıyorum size
-Reklam-
0 oy
(158 puan)
Esimde basta hayr dedi bayana gidiyrdm simdi erkek doktr gidiyrm birsey demiyor artk cunku onmli oln bebegim sagligi onemli
0 oy
(55 puan)

Ya benmkide kesinlikle izin vermiyor bi kaç adini duyduğum erkek doktorlar var çok ilgileniyorlar ama bayan doktorlar o kadr değil kesinlikle gidemezsin diyor dogumum cok yakin oldugu icin iki günde bir acilden gidiyorum oradada sürekli erkek doktorlar var onada bi iki laf edip susuyor anlamak çok zor bu erkkleri valla:getlost:

0 oy
(1,129 puan)
Evet gidiyorm canm bütün gittiklerim erkek doktordu keza dogumuda erkek doktor yaptıracak eşim kskançtr fakat oyle takıntılı kskanc değil herkes işini yapıyor diye düşünüyor rahatz yani ve bende kadın doğumculsrda erkek hekimin daha başarılı olduğuna inanıyorum kadnlar biraz daha kasıntı geliyor bana hcbirjne güvenmiyorum
0 oy
Kizlar peki esilerimiz kadin doktorlara muayne oluyor ne düşünüyorsunuz sizde kiskanir mısınız??
(160 puan)
Canım eşim en fazla sırtını açıyor :) öyle olsa benim eşim de bir şey demiyor ki. Kadın doğum daha özel malum
(55 puan)
Ayy hiç düşünmemiştim mutlaka kıskanırım yaaa bende bırakmam herlde ama sağlık bilemedim ki şimdi konu sağlık olunca duruyor insan:)))
(160 puan)
Canım konu tabi ki sağlık. Ama kadın alternatifi varken erkeğe gitmem. Mecbur kalırsam tabi ki gidersin

İlgili bir soru bulunamadı

651,931 soru

3,430,885 cevap

4,263,537 yorum

184,257 üye

...