0 oy
437 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (487 puan)

uygun ve kaliteli olması lazım bebegm için ama surda kararsız kaldım sizce tek başına beşik mi yoksa bebek odasımi almak daha uygun olur?

10 Cevap

+1 oy
(1,430 puan)

Bence ilk 3 yıl tek kullandığı şey beşik ve hatta park yatak en mantiklisi odasında kalmıyor zaten sizin odada kalıyor sonrasında da 3 yaşından sonra çocuğa genç odası almak daha mantıklı okul hayatı yavaş yavaş resimler falan yapmaya başlıyor.. ben kizim a oda da yaptım kendi odamıza da park yatak almıştım.. şimdi ki aklım olsaydı oda falan yapmazdım odasına ahşap beşik yaptırdım dolap şifonyer komadin yaptırdım ama masa yok yatak yaptırmak gerek falan hiç kullanmadım odasını daha yeni başladık kullanmaya kızım 3 yaşına giricek daha yeni başladık.. suanki aklınla sadece bir park yatak alırdim sonrasında da direk genç odası.. 

(487 puan)
teşekkür ederim canım.ve dolap vs alıyorz yaa beşiğin yanina oyzdn dsndm bebek o.
-Reklam-
+1 oy
(548 puan)

bnce besik bebek odasi yerinede biraz buyuyunce genc odasi alman. zaten en asagi iki yasina kadar ayni odada kaliyorsun sutu aglamasi korkmasi derkn. iki yasindan sonra yeni yeni alisiyor cocuk. maddi acidanda rahatlik icin o zamn hem cocuga hm gence gidecek tarzda bi oda yapio uzun sureli kullanmasi mantikli. cunku bi sure sonra bn bebekmiyimde bnim odamda bu var demeye basliyorlar

(487 puan)
haklisn cnm ben en iyisi beşik bide dolap alym yeter
(548 puan)
bencede canim en mantiklisi oyle.
+1 oy
(2,602 puan)

Ben oğluma doğduğunda bir beşik aldım birde ufak bir dolap aldım 3yaşına kadar o şekilde kullandı 3yas günü hediyesi olarak komple dolabından sifonyerine çalışma masasına kadar bazali genç olduğunda da kullanabileceği bir oda takimi aldım şuan 7buçuk yasında çok da severek kullanıyor... Bebek odası seklinde alirsaniz biraz büyüdüğünde beğenmeyip istemeyebilir sonuç itibari ile büyücekler bence ileriye dönük bir takim daha kullanışlı olabilir benim tavsiyem bu yönde size.

(487 puan)
çok teşekkür ederim canım :)
0 oy
(126 puan)

Bence biraz büyüdüğünde oda almalısın. Kızım şuan 2yasina giricek ona yeni oda Alicam bazali büyük.

0 oy
(355 puan)

Bu sizin maddi durumunuza, evinize, oda sayısına kısacası size bağlıdır ailevi durumunuz hakkında kimseden sağlıklı bi cevap beklemeyin derim ben. Misal ben 6 ay kadar bi süre sonra yeni evimize geçicez henüz bitmedi şuan oturduğumuz ev de küçük olduğundan beşik almadık tanıdğın sepet beşiğini kullanıcaz yeni eve geçince bebeğimizin yatışına göre odasını veya beşiğini, yatağını vs alıcaz. Uzun oldu kusura bakmayın açıkça anlatmak istedim ne demek istediğimi :)

(355 puan)
Anladım ben kendim gibi baktım soruna sanırım kusura bakma :) büyüyen beşikle oda takımı al derim ben alsaydım şimdi o şekilde alıcaktım :)
(487 puan)
eğer o şekilde uygun blrsm ole bulamazsam beşik ve dolap alicm cnm
(355 puan)
https://www.instagram.com/alyansbebe_besik_bebekodasi/
Ben bu sayfaya bakıyodum fiyat almıştım uygundu bakmak istersen
(487 puan)
teşekkür ederim cnm bakiorm smdi
(355 puan)
Rica ederim canım
0 oy
(153 puan)
Ben kızımda port bebe besik kullanmistim sonra ikeanin yatagini aldik bayagi buyuk 4 yasina kadar yatti boyu uzun oldugu icin yine ikeanin buyuyebilen yatagini aldik 18 yas ve üstü yatabilecek.simdk yeni bebegime ablasinjn besigini ve yatagini kullanicam.bence bebek odasi takimi cokta gerekli degil.
(487 puan)
hmmm anldm cnm teşekkür ediyorum. ve hani dolap vs oluyoryaa oyzdn odayi dsndmdu
0 oy
(11 puan)
yeniden gösterildi

Cano zaten beşik gardırop bide şifonyer üçü bi bebek odası olmuş olmuyor istersen şifonyeri alma şimdi yeni beşikler çıkmış yanı dolaplı yani şifonyer gibi küçük dolap var yanında birleşik yani. İşte geriye beşikle gardırop kalıyor beşik zaten şart gardıropta al derim kendi kıyafetleriniz ile bebeğinizin kıyafetini bir koymayın hem ayrı dursun hemde kıyafetleri kendi dolabında daha görkemli durur. Şahsen ben sana böyle anlattığım gibi yapmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah ((:

(487 puan)
inşallah çıkmaz da cnm gönlünden geçtigi gibj yaparsn herşeyi:)
0 oy
(443 puan)

Ben beşik alıcam yatak odasına koyucam gardırobun bi bölümünü ona ayırıcam. Maddi imkanın iyiyce oda yapabilirsin ben fazla masraf yapmak istemedim

(487 puan)
iyi değil ama hangisi daha mahkul olr DİE dsnuorm cnm ama arkdslrn ddgi gbi besik vs daha iyi snrm
(443 puan)
En mantıklısı güzel günlerde uyusun beşiğinde minik :)
(487 puan)
amin inşallah canisi hepimizin bebisleri sağlık mutlu güzel gnlerde uyusnlr yatklrnda:)
0 oy

tabiki bu sizin maddi durumunuza da bağlı ama he o cevremedikler kesinlikle çocuk odası yapmıyor çünkü çocuk 2 yaşına kadar neredeyse seninle olacak 2 sene sonra çocuk odası uygun bence 

0 oy

Ben sadece besik aldm dolap vardi ona eşyalarını koydm  buyudugnde genc odasi yapicam bilerek fazla asiriya kacmadm tabi senin tercihin canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 331 göst.
23 Mayıs 2020 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Meys (202 puan) sordu
0 oy
12 cevap 828 göst.
24 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ulku yigit (243 puan) sordu
0 oy
15 cevap 553 göst.

647,907 soru

3,415,572 cevap

4,246,076 yorum

183,133 üye

...