0 oy
247 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Kızlar ben 6+5 gunluk hamileyim bugun kahverengi lekelenmem oldu doktorumu aradım yerleşme kanamasidir endişelenme dedi ama endişe etmemek elde degil başına gelen var mı ne oldu anlatır mısınız?
Gebelik haftası 6+5

7 Cevap

0 oy
(305 puan)
Lekelenme varsa doktora gitmelisin düşük tehliken olabilir
(305 puan)
İnşallah ama dikkatli ol kanaman cogalirsa vakit kaybetme benim de düşük tehlikem vardı sabah kalktım simsiyah kan aktı meğer çocuk düştü dusecekmis iğne vurup durdurdular o yüzden dikkatli ol istersen başka bi doktora görün
(4 puan)
Haklisiniz aslında takip edecem olmazsa yarin gideriz bizde gecmis olsun bu arada saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah
(305 puan)
Aldım kız çok şükür 3 yaşında ikizlerimi bekliyorum şimdi :))
(4 puan)
Ne guzel darısı bana artık
(305 puan)
İnşallah allahım sana da nasip etsin sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,431 puan)
Benim başıma geldi ama birde kese etrafında kanama vardı. O yüzden progestan hap kullandım. Birde Dr um bol bol dinlen uzan dedi. Riskli dönem geçene kadar çok dikkat ettik.
(4 puan)
Anladım geçmiş olsun bende bugunden sonra hep dinlenmeyi düşünüyorum umarim ciddi bisey olmaz
(1,431 puan)
Dikkat edince olmaz inşallah. Teşekkür ederim benim geçti 28+2 olduk. İnşallah seninde riskli dönem geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
(4 puan)
Amin inşallah
0 oy
(77 puan)
Endise etmən çok normal ..Bəndede gəlmisdi o haftalarda Amma kuzum bən banyoda düsmüsdüm çok kanamam oldu.Sən de nasıl oldu .Yere falan düstünmü ?Sancın oldumu ?
(4 puan)
Hayır aksine esim agir bile kaldirtmaz bugun sadece evi supureyim dedim o sira oldu sanirim sancim falan da olmadi hic
0 oy
(463 puan)
Bende 11.haftaya kadar oldu canım 5.haftada başlamıştı. Çok hareket etme özellikle beline yüklenme süpürge vs yapma 
(4 puan)
Oyle yapmayi düşünüyorum bende umarim cabuk gecer bendede
0 oy
(37 puan)
Canım bende 6+2 yim aynısı dün benim başımada geldi. Acile gittim alttan muayene etti. Bi sorun yok kanama gözükmüyor dedi ama kese kücükmüs sanırım. Senin kese gözüktü mü. İnşallah bişey olmaz korktum bende. 
(37 puan)
Cok şükür canım senin adına sevindim. Bana gec döllenme olmus olabilir dedi Bi hafta daha beklicem. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah. Bhcg degerin kac çıkmıştı acaba canım.
(4 puan)
Benimkide gec dollenmeymis daha dogrusu benim en son adetim 2 agustosta basladi 8inde bitti ayni gun dugunum oldu ondan sonra hamile kaldigim icin gec dollenme olmus dedi bhcg degerim de 2700 kusurdu ilk önce bebegi goremeyince bos gebelik mi acaba diye cok korktum ama gorunce rahatladım insallah sende gorup duyarsin kalp atışını
(37 puan)
Çok saol canım cevap verdiğin için benim bhcg değerim 3245 çıktı dün. İnşallah bende senin gibi kalp atışını duyarım. Hafta sonu olduğu için devlet hastanesine gittim mecbur ama insanın moralini bozmakta üstlerine yok. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
(4 puan)
Amin sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
(37 puan)
Amin canım inşallah.
0 oy
(434 puan)
Gecmis olsun canim.ilk haftalarda kanamanin sebepi muhtelif ola bilir.yerlesme kanamasi deyib gecmeyin doktorunuza gorunun dinlenin.
(4 puan)
Teşekkür ederim takip edip doktora gitmeyi düşünüyorum daha ciddisi olmaz umarım
(434 puan)
Olmaz insAllah
0 oy
(1,228 puan)
Doğru demiş canm bu haftalarda herkes yaşıyor bende 1 defa yaşamıştım
(4 puan)
Tekrarı olmaz inşallah
(1,228 puan)
Stres yapma karın bölgesini sıkacak şeyler giyme ayaklarını sıcak tut. Ve doktorumun bana dediği maydonoz dereotu ve kabuklu deniz ürünleri yeme dedi
(4 puan)
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için

İlgili bir soru bulunamadı

647,914 soru

3,415,593 cevap

4,246,085 yorum

183,135 üye

...