0 oy
572 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (50 puan)
yeniden kategorilendirildi
Kızlar bebeğe ilk hangisi alınmalı? Hangisi daha rahat ve kullanışlı olur acaba? Hangi ayda hangisi kullanılır? Sanırım kanguru ilk aylar kullanılmaz doğru mu? Puset için de çok ağır ve kullanışsız diyorlar. Öyle mi? Bebek arabası ne zaman almalı? Ve portbebe kaç ay kullanılır? Emin olamadık açıkçası. Ne almalı başta. Ve tavsiye edebileceğiniz marka var mı? Bebek arabası olarak da kullanışlı ve katlanıp küçülen istiyoruz. 

4 Cevap

0 oy
(1,306 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hastaneden çıkarken ve araba ile giderken puset kullandık. Araba kullanmadığım zamanda kanguru ile taşıdım doğduğu andan itibaren. Bebek arabasini da yürüyüş yapacağım zaman kullandım hepsi de gerekli bence. Özellikle kanguru çok rahat oluyordu benim için dışarda.
-Reklam-
0 oy
(821 puan)

Ben kanguru almayı düşünüyorum yeni doğan için olanlardan. Puset veya port bebe ikisinin birden olmasinin gereği var mı bende bilmiyorum ama bence yok. Araba ise doğuma yakın alınabilir. Çünkü sağlık ocağına felan gitmek gerekiyor araba o yüzden ilk aylarda bile gerekli yani kanguru ve araba. :D benim düşüncem bu yönde ama deneyimlilerde paylaşırsa ben de bilgi sahibi olayım. 

(50 puan)
Yenidoğan için nasıl kanguru oluyor merak ettim sırtını belini koruyan falan mı
(821 puan)
Geçen birisi Beneto idi yanlış hatırlamıyorsam. Salıncak aparatı felan da vardı salıncak aparatina bence gerek yok ama gold renk hoş bi araba idi. Trendyol da idi. Dediğin gibi travel sistem.
(50 puan)
Hmm teşekkürler bir bakayım
(821 puan)
Yenidoğan aparatı oluyor içinde yenidoğan kanguru diye yazın çıkıyor.
(334 puan)
kanguru dediginiz anne kucagi ise. Bele sarilan. Iyi arastirin
 Cok mpdel var herkes birini begeniyo digerini kotuluyo kalca cikigi yapiyo diye herkes bir digerini sucluyo. Bn hic girismedim. Ogretmen arkadaşlarımdan puset gordum puset aldim. Araba aldim o kadar
 Portbebe alacaksan da yastiksiz kullan o kadar
0 oy
(135 puan)
Benim de çok kafamı karıştıran bir konuydu bu. Ben ilk olarak yenidogan aparatlı kanguru alacağım eşim özellikle bu konuda çok hevesli ben kullanıcam diyor o yüzden alıyoruz:) 

bebek arabasını en son alacağım hatta doğduğu ay degil bir ay kadar sonra almayı planlıyoruz çünkü kış bebegi olacak hemen tutup gezdirmeye çıkarmayacağız sonuçta. Hafif olması en önemlisi ve arabaya sığması, birkac aylık bebegin rahat edebilecegi bir model anex alacağız biz en cok o yatti aklımıza. Sizin de kış bebegiyse en son alabilirsiniz.

Ilk aylarda hastaneden çıkış, kontrollere gidis icin vs bir oto koltuğu-puset alacağız 
(50 puan)
Hmm benimki de kış bebeği. Trendyolda içinde Puset araba koltuğu olan arabalar var hepsi bir arada onlara da bakabilirsiniz
0 oy
(1,798 puan)
21+3 deyim

Dun besik bebek arabasi puset aldim :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 710 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
24 Aralık 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde snmyz (13 puan) sordu
0 oy
4 cevap 269 göst.
4 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Fatos.beril (19 puan) sordu

648,163 soru

3,416,443 cevap

4,246,948 yorum

183,204 üye

...