0 oy
582 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (497 puan)

Merhaba kızlar  :) yavaş yavaş çantamı hazırlamak ve bebeğime kendime alışverişe cikmayi düşünüyorum şuan 25+2yiz 26yi doldurduktan sonra çıkmayı düşünüyorum çünkü burda Türkiye'deki kadar geniş ürün bulunmuyor fikir edinmek için nereye baksam çok memnun kalmadım :/ beşiği aldım Türkiye'den port bebe ve ana kucağı puset siparişi bir kaç tulum siparişi verecem. Bunun dışında detaylı olarak doğum çantasında neler olmalı hangi ürünleri kullanmalıyım? Deterjan konusunda ve bez konusunda çok kararsızım herkesin cildi farkli tabi ama hem eşim hem ben alerjiye çok açığız hassas ciltiyiz ve ve eşim kokulara karşı alerji var acaba çocuğa geçermi buna göre mi almayalım? Herşeyi eksiksiz yapmak istiyorum sizler neler aldınız neler tercih ettiniz listenizi yazabilir misiniz? Birde şuan için port bebe, beşik ve ana kucağı puset yeterli olur mu? Önerilerini bekliyorum :) rabbim hepimize sağlık sabır kolay doğumlar nasip etsin :) 

Gebelik haftası 25+2

1 cevap

0 oy
Benim alerjim var annemden geçmiş. hamileyken KBB bebeğimin de alerjisi olabileceğini söyledi yatağı battaniyesi kıyafetleri herşeyini pamuk aldım nevresimlerini bile diktirdim deterjan olarak da sadece uni nin  kokusuz olanını aldım hep hatta kendi kıyafetlerimde denedim kaşındırmadı 8 ay oldu memnunum. bende kokudan rahatsız oluyorum İstanbuldaki toplu taşıma  araçlarına yazın mecbur kalmadıkça binmiyorum bebeğimi hiç bindirmiyorum sağolsunlar kokuyu geçtim ucuz çakma içinde ne olduğu belli olmayan iğrenç kokuları parfüm diye üzerlerine boca Edip çıkanlar var Allah korusun nefes alamaz alerjisi olan bebek ilk aylar çok dikkatli olun.
(497 puan)
Peki hastane çantası hazırlarken neler koydunuz içine
Kıyafetleri kaliteli ve sadece pamuk olanlardan aldım. baskılı ürünlerden uzak durun rahatsız eder baskı derken şu ipli telalı sert baskı. Üzeri boyayla çizili olanlar sorun olmuyor. bu şekilde  10 lu içinde takımı tulumu olan bir set koydum onun haricinde 1 tulum ve iki de takım koydum hepsi ayaklıydı bereli ve eldivenli ayrıca çorap ve bady koydum ama kendinden eldivenlililer daha rahattı çünkü lastikli eldivenler sıkmıştı lastik siz olanlarda sürekli düştüler set hariç bir tane daha penye battaniye birde eve gelirken kullanmak içinde portbebeye pamuk kışlık bir battaniye koydum 20 tane kadar bez 6 adet Müslin ağız bezi birde Bepanthol pişik kremi koymuştum ama alerji yaptı sudo krem iyi geliyor ve sterilize edilmiş bir biberon her ihtimale karşı.. kendime de bir pijama bir paket depend birde gecelik koymuştum yarım kollu düğmeli bişeydi gecelik çok rahattı ama pijama için aynı şeyi söyleyemem çorap ve hastane için kesinlikle plastik terlik hatırladıklarım bunlar birde çok stok yapmayın hemen büyüdükleri için giyemiyorlar zaten eski konulara göz atarsanız birçok örnek de bulursunuz bende öyle yapmıştım o şekilde tanamlarsınız
(497 puan)
Çok teşekkür ederim canım liste hazırlamaya başlıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

647,194 soru

3,412,995 cevap

4,242,762 yorum

182,932 üye

...