0 oy
413 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Merhaba  arkadaşlar..  13 haziranda evlendim . Henüz hemen hemen 4 aylık evliyim . 

8  ağustosda beta hcg düşüklüğünden kaynaklı  doktorun demesiyle kimyasal gebelik geçirdim.  O ay adet kanaması oldum . Daha sonra adet bitti leke geldi . 3 4 gün tam kesildi ve 5 eylüle kadar hafif hafif kahverengi  leken geldi . Zaten 5 eylülde de adet oldum. Bitince geçen ay ki gibi hiç leken gelmedi. Şuan 4 ekim ve halen hiç birşey yok arada leke de gelmedi . Ve her ay diğer aya bakarak 3 gün önceden oluyordum.  Bugün 30. Gün ve test ne zaman yapmalıyım bilmiyorum . Heyecanlıyım bi yanım test yap diyor bi yanım da hayal kırıklığına uğramak istemiyor . Size ne yapmam gerek .  Bu geçen ayki lekelenme geçirdiğim  kimyasal gebelikten kaynaklı olabilir mi? Aklım karman çorman.  Lütfen fikirlerinizi söylerseniz sevinirm ... 

3 Cevap

0 oy
(177 puan)
Bence kendini motive edip bi test denemelisin varsa mut llu olacaksın yoksa bi kaybın olmucak bidaki ay yine olucak allahın izni ile hem bi kere kaldıysan korkma yine kalırsın insallh :)
(6 puan)
Sağol inşallah canım. Sence 1 2 gün daha bekleyim mı yoksa yarın yapayim mı ki . Ay şuan düşüncesi bile heyecanlandırdı beni  :)
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Canım bende 1 kere kimyasal gebelik yaşadım ama bende lekelenme olmadı adet oldum sadece. Doktorumda adetle atarsın gebeliği demişti. Ama kişiden kişiye değişebiliyodur belki. Ama kan testi yaptır bence inşallah hamilesindir. Yoksa da üzülme daha yolun başındasın yeni evlisin. Hakkında hayırlısı olsun canım. 
(6 puan)
Teşekkür ederim canım .  Rabbim inşallah isteyen herkese içinde de bana  hayırlı bu şekilde nasip eder .
0 oy
(95 puan)
Bende bir defa kimyasal gebelik gecirdim ama bidahaki ay hemen hamile kaldim şu an 34 haftalik hamileyim Allah gonlüne gore versin bence bi test al yap
(6 puan)
Amin Hayırlısı inşallah .   Yarın gün içinde yapayim  o halde . Umarim guzel sonuçlarla karşılaşırım .
(95 puan)
Insallah canm hersey gonlunce olsun
(6 puan)
Amin sagolasin canım benim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 1,035 göst.
0 oy
6 cevap 363 göst.
0 oy
6 cevap 1,059 göst.

642,466 soru

3,395,822 cevap

4,221,975 yorum

181,681 üye

...