0 oy
410 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (42 puan)
Arkadaşlar Allah nasip ederse suanlık dogum ocak ayında gözüküyor en cok gerekli olan şeyler neler? Neleri cok almam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim

Birde dogum yaptıktan sonra ne gıydınız neyle rahat ettiniz ne önerirsiniz? 
Gebelik haftası 25+0

3 Cevap

0 oy
(555 puan)
kendiniz için pamuklu ve bol pijama takımları alın ama birden fazla alın bazen kanamadır vs olabiliyor ya da yıkanamazsanız falan değiştirme şansınız olur hastane bu belli olmaz. genital bölge için ped götürebilirsiniz yanınızda bir paket doğum sonrası akıntı ve hafif kanama için. plastik terlik ve rahat pofidik terlik alabilirsiniz. kışın doğum yapıcakmışsınız kalın yumuşak çoraplar götürün. bol bol iç çamaşırı, emzirme sütyeni. bebek içinse battaniye, kıyafet, şapka, eldiven ne gerekiyorsa birkaç takım götürün. aklıma gelenler bunlar. Allah bağışlasın hayırla kucağınıza alın.. 
(42 puan)
Cok tesekkur ederim amin insallah
-Reklam-
0 oy
(1,177 puan)
Bende şurada bekliyim:)
0 oy
(691 puan)

Bebişim için; Bol bol çıtçıtlı atlet al canım uzun kollu olsunlar ama çorap falan al bolca alt al patikli patiksiz ben tulumları çok seviyorum hem kullanışlı hem rahat hemde çocuğun beli sırtı kapalı bol bol patikli patiksiz tulum aldım mevsimlik yelek aldım uyanınca falan sırtına giydirmek için. Sweetshört aldım. İkili alt üst takımlardan falan aldım.

Kendim için; bol ve rahat sweet shört aldım altıma da eşoftman ama sanırım birde hamile pijamaları var ondan alıcam çorap aldım iç çamaşırı emzirme sütyeni aldım. Rabbim bebklerimizi sağlıklıca kucağımıza alıp aldıklarımızı giydirmeyi nasip etsin inşallah.
(42 puan)
Amin canım insallah cok saol

647,060 soru

3,412,522 cevap

4,242,173 yorum

182,894 üye

...