0 oy
1,481 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (90 puan)

Eşimle ikimizde çalışıyoruz . Ama eşim surekli bana sen su kadar odedin ben bu kadar ödedim diyor. Halbuki herşeyin parasının yarısını yolluyorum hesabına. Kiranın bile yarısını atıyorum hesabına ama susmuyor surekli sen ıstemiyrsn ben ödüyorum diyor surekli. Sanki eşim degil de ev arkadaşimmis gibi . Bu durum da olan var mı ?

27 Cevap

0 oy
(82 puan)

Bem senin yerinde olsam maas kartimi verirdim eline ona guvendigini ve bir oldugunuzu hissettirmek adina belli bir kredi karti alirdim gerisini o halletsin sana bsy soyleme hakki olmaz ama bu sekilde senin ayri onun ayri evin bereketide olmaz 

-Reklam-
0 oy
(779 puan)

Ne desem bilemedim allah yardımcın olsun canım 

0 oy
(124 puan)

Beynim yandı ALLAH sabır versin bu erkeklerin kafasına ulaşmak çok zor . ALLAH evin geçimini erkeğe veriyor bir sopayla dövsen yeridir canım kocanı benim sinirim bozuldu burda . 

0 oy
(2,896 puan)

Bende çalışıyorum esimde m eşim benim hesap ozetime bakar nede ben eşimin. Ev kredisi ödüyoruz 2100 tl onu eşim öder faturaları eşim öder mutfak bana aittir giyilecek eşya alınacağı zaman eşimin kartını alırım Onuda eşim öder yani hiç hesap kitap yapmadık sen benden iyi alıyorsun sen öde hesabida olmadi. Bankaya ortak bir hesap açtık 13+6 yim bebegimizin hesabı ışte oda mobilyasi bezi hastane doğum masrafı kıyafeti felan diye bu ay açtık bu hesabida her ay 750 tl eşim  500 tl ben koyacağım buda bebek için .biraz esin sacmalamis canım.

0 oy

Canım bence tek kese olmalı o zaman sorun kalmaz ki çek koy ortak hesabınız varsa o da çeksin koysun bütün harcamalari o hesaptan yapın senin paran benim param kalmaz o zaman..

0 oy
(371 puan)

Beeeennn.benm esimde yarisi olarak degil de ne kdr odeme yaparsam yapaym.sen napiosn ki her seyi ben oduyorum modunda alakasi bile yok ole olsa da dese gam yemiycem.maas kartimi vermedgm icin yapiyor diye dusunuyorm ama istedgi kdr yapsn orali olmuyorm ve maas kartimi vermem diyorm

0 oy

Eşiniz bu konuda çok abartıyor bence. Sen ben diye birşey yok biz oldunuz artık. Bunu ona güzelce anlatsanız mı? Yada aile terapistine falan mı gitseniz sizi dinlemiyorsa. Ya çalışmasaydınız o zaman ne olacaktı bunu anlatsanıza ona. Bebekte geliyor aklı ermeye başladığjnda onun yanında da bu tarz konulara deginse ne kadar itici olur. 

Ben çalışmıyorum eşimde allah razı olaun bi kez bile benim param demedi. Hatta bazen ben kavga da senin paran diyorum. Hayır bizim paramız diyor. Insallah eşiniz zamanla düzelir. Kaç yıllık evlisiniz eğer yeniyse zamanla anlar inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 204 göst.
0 oy
7 cevap 365 göst.
11 Mart 2022 Doğum kategorisinde Kubra2. (106 puan) sordu
0 oy
7 cevap 638 göst.
0 oy
10 cevap 642 göst.
28 Nisan 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ceyda han (133 puan) sordu

651,032 soru

3,427,285 cevap

4,259,825 yorum

184,003 üye

...