0 oy
212 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (11 puan)
kapalı
Hayırlı sabahlar dilerim hanımlar.. hayırlı cumalar dilerim... Ben 33 haftalık gebeyim bu ikinci bebeğim Allah nasip eder ise kızım yaşına bastığı zaman kardeşi gelecek dünyaya hani burdan dile getirmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama tüm sitelere duyurdum belirli sitelere benim paraya ihtiyacım var. Pekmez satiyorum ben aslen Nevşehirliyim bizzat kendi yaptığımız pekmez annem benim kışlık yiyeceğim pekmezi getirmişti onun bu durumdan haberi yok sattigimdan duysa çok üzülecek elimdeki pekmesi oldukça uygun fiyata veriyorum yeterli üç beş kuruş para kazanmak için kendi yicegimi satıyorum 2 kilosunu 65 den  veriyorum inaninki pahalı değil çok uygun bide kendi emeğimiz hep satmaya çalışiyorum çocuğumla birlikte bide karnımdaki zor oluyor  ben helalim  ile satıyorum herkes bana acıyarak bakması beni bu halimde mutsuz ediyor sabahtan akşama kadar çocukla biryandan ağlayarak pekmez satmak çok zoruma gidiyor eşime destek çıkmak zorunda kaldım.  Ankarada ikamatgah etmekteyim gerçekten alıcı olur ise numaramı yazarım konuşuruz yardımcı olurum  herkesin maddiyat durumu kendine yeter.. gerçekten yine Halime bin şükür ediyorum benden daha çok yardima ihtiyacı olan birileri elbette vardır yine saglikliyiz çok şükür ama çocuğuma mama yetistiremicek duruma geldim komşularım yardım veriyor. Bunları burda anlatmak ne kadar doğru inanın bilmiyorum. Gerçekten alıcı olursa bana yardımcı olun Allah'ım her işinizi dek getirsin olurda beğenmez iseniz geri paranızı iade ederim pekmezim de helali  hoş olsun. Allah kimseyi zor durumda bırakmasın darda koymasın.
Kapatılma nedeni: Gebelik dışı sorularınızı gebelik dışı soru sohbette sormanızı tavsiye ederiz anlayışınız için teşekkürler

1 cevap

0 oy
(691 puan)
Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah yakinlarima da bahsedecegim pekmez almak isteyen olursa bildiririm sana umarım satılır canım.
(11 puan)
İnsslh abla Allah razı olsun teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

647,259 soru

3,413,212 cevap

4,243,108 yorum

182,949 üye

...