0 oy
330 göst.
12 Ekim 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan) sordu
Neden her kes kendi orqanizmileri ile her kesi bir tutur.biri tez hiss eder biri gec kiss eder biri kolay gecirir biri muyeyen zaman zorlanir urek bulanmasi kokuya qarsi hassiyeti olur.neder her kes kendi orqanizmine gore dusunur ve net cavab verir bu olur bu olmaz diye her kesin orqanizmi saglamliqi kilosu bebeyinin hali kilosu birmi anlamiram???
Gebelik haftası 11+6

1 cevap

0 oy
12 Ekim 2019 (238 puan) cevapladı

Men de anlamiram :angry:

12 Ekim 2019 (238 puan) yorumladı
Sağlıklı düşünemiyorlar galiba ondan oluyor.Haklısın canım hepimizin yapısı birbirinden farklı ve kimse kimseye yaşamadığı bir şey üzerinden akıl vermeye kalkmamalı.
12 Ekim 2019 (25 puan) yorumladı
Bir soru soruyorum yok bu olmaz bu bele deyil kolu yok bacaki yok hiss edemezsin men gec hiss etim.her kesin orqanizmi bir deyil neden her kes kendi dusunduyunu yazir kiloda saglamliqda qidalanmaqda duzgun hekim kontrolarinin olmasida sart bence.
12 Ekim 2019 (238 puan) yorumladı
Sen dinleme onları bebeğinin sağlığını düşün gerisi boş.Kimseyi ilgilendirmez zaten canım.Herkesin doğrusu kendinedir.
12 Ekim 2019 (25 puan) yorumladı
Tek mene deyil bir cok reyleri oxuyuram net sekilde yazirlar kimisi kimese ilac diyir iyne et bunu doktorsuz neden soyleyirsen ya kiminse bebeyine bir sey olursa napacaqsin...allah her birimizin ovladini sagliqla eqli suru yerinde sag salim nesib etsin kiz ya erkek ferq etmez o Allahin elinde
12 Ekim 2019 (904 puan) yorumladı
Aslında o soruların burda sorulması yanlış zaten doktora hepimiz gidiyoruz bir tehlike yada farklılık gördüğünde zaten söyler doktor önce onlara güvenmeyi öğrenmeli.
-Reklam-

1,492,512 soru

24,387,058 cevap

349,057 kullanıcı

...