0 oy
319 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (497 puan)
Selam kızlar 15 gün önce doktora gittim tansiyonum yüksek çıktı ve ödem vardı gebelik zehirlenmesi olabilir dendi. Ve bebeğimin kafası catidaydi çok asagidaydi suyun patlayabilir dendi. Yediğim bir çok şey yasaklandı. Dün gittim biraz yukariya çıkmış bebeğim tansiyonum iyi odem çıkmadı 1 kilo vermişim test istendi. Gebelik zehirlenmesi çıkmadı şükür ama insülin direnci sınırın 2 kat üstünde gizli şeker var dedi doktorum. Gizli şekeri olan varsa beni bilgilendirebilir mi ilaç kullanılıyor mu bebeğe bir etkisi varmı? 
Gebelik haftası 27+3

2 Cevap

0 oy
(140 puan)
Bbde car gevelik sekeri hatta suan sekerlerim yüksek diye hastaneye yatırdılar insilünde kullanıyorum 35haftalıgım.endokrolin bölümüne git hemen hamilesin rabdwvu bulamasanda alırlar seni doktor yönlendirir sonucuna göre. Diyet verir zaten kesinlikle tatlıyı hamuru hayatından cıkar. Diyetibe yürüyüşüne saglıklı beslenmens dikkat ediceksin. Doktor bi baksın insilüne gerek varsada baslatır ihmal etme henen git. 
(497 puan)
Canım gebelik şekeri değil benimki hamilelikten önce de varmış gizli şeker ama hiç testini yaptırmadığım için şimdi öğrendim. Doktor doğurduktan sonra ilaca başlatacağını söyledi ama bir bilgim olmadığı için sormak istedim
-Reklam-
0 oy
(103 puan)
Endokrine randevu alamassan once dahiliyeye al hemen

Sana yesil alan aciyorlar

Ekmekden vs uzak dur

Yogurt tuket ve bolca su
(497 puan)
Gebelik şekeri değil ama benimki gizli şeker hamile kalmadan önce de varmış
(103 puan)
Bncede sen hemen endokrine gt vakit kaybetme

644,106 soru

3,402,039 cevap

4,229,370 yorum

182,155 üye

...