0 oy
369 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1 puan)
4. Ayda bebekte bağırsak parlaklığı var denildi. Şuan 7. Aya girdim fakat halen ultrasonda parlaklık geçmiş değil. Karından su aldırmanında düşük riski varmış diye riske girmek istemiyorum. Down sendromu olma ihtimali var mı? 
Gebelik haftası 29

1 cevap

0 oy
(104 puan)
Bagirsagi hic duymadim canim ama benim bebegim icinde soylenmisti kalpte parlaklık beyinde sivi birikmesi falan. Herseyi down sendromuna yorma canini sıkma cunku oyle birsey olsa ikili testte ense kalinligindan ve burun kemiğinden direk anlasiliyor. Doktorlar artik kendilerini riske atmamak icin herkese down sendromu deyip durabiliyor. Iyi dusun iyi olsun..
(434 puan)
Benimde bebeyimin kalbinde detaylida parlaklik var denildi 24 haftada.peki sizde gecdimi ?
(104 puan)
Parlaklik diyen doktor beni cok korkutmuştu baska bir kac doktor bunun cok normal oldugunu soyledi. 10 cocuktan 7sinde görülebilir tek başına olan birşey hic birsey ifade etmez dedi. Bazıları ileriki haftalarda bazilari da dogumdan sonra kaybolur dedi. Sonucta down sendromu genetik bir durum yada anne babanin yaşının 40 uzerinde olmasi buyuk etken.. benimki kayboldu cok şükür. Icini ferah tut :) ben aylarca kafama takmıştım. Boşyere.
(434 puan)
Tesekkurler canim icimi ferahlatdin zaten benim doktorumda onemli bir sey diyil soyledi yinede anne kalbi tedirgin oldum.Rabbim hepimizs saglikli hayirli evlatlar versin insAllah
(104 puan)
Aminn canim benim.. seni cok iyi anliyorum :)
-Reklam-

651,655 soru

3,429,877 cevap

4,262,498 yorum

184,179 üye

...