0 oy
317 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (256 puan)
Arkadaşlar 21 günlük gebeliğim var size bir şey sormak istedim bugün kasigim da ağrı var dedim ve sertlesmisti kasigim ben yaklaşık 15 dakika boyunca masaj yaptım yumusasin diye sonra elim ağrıdı eşim dedi ben devam edeyim velhasıl kelam kendisi masaj yaparken elimin altından bir şey kaydı dedi tam yuvarlak olmasa da yuvarlak gibi bir şey dedi ve o esnada agrim sagdayken sola gecti bu neden olabilir? Hamilelikle alakasi var midir? Ya da bugün bir paylaşım daha yapmıştım uzerine sahada çalışırken kayıyordum bacaklarım açıldı ondan dolayı mi olmuştur. Sabah mutlaka hastaneye gidecem ama on bilgi alayim dedim sizlerden. Zamanınızı çaldım özür dilerim.
Gebelik haftası 3.

1 cevap

0 oy
(137 puan)
Canım bu haftalarda çok dikkatli olmalısın kasığına filan masaj yaptirma bebek kanaldan rahime geçiş sürecinde nolur nolmaz elinin altında kayma gibi bir durum olmaz damarı hissetmiştir o adet sancin gibi sancılarının olması çok normal benim 3 ay boyunca öyle oldu tam adet tarihimde ağrım oluyordu sonra geçti tabi hamdolsun 
(256 puan)
Inşaallah canım insaAllah, benimki de öyle diyordu ben zorladım az sana ihtiyacı var filan  :) sevgine ihtiyacı var dedim :) dayanamıyorlar bilgin olsun  :)
(137 puan)
Döner döner de döneceği tek çiçek kaktüs olur genetikleri öyle napayım :) :)
(256 puan)
:) :) fena mi kampüste negatif enerjiyi çeker  :) hep güldürür seni insaAllah  :)
(137 puan)
Aminn canım insallh  sizleri de :) ;) çok şükür halimize
(256 puan)
Aynen çok şükür  :)
-Reklam-

648,194 soru

3,416,593 cevap

4,247,179 yorum

183,215 üye

...