0 oy
222 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (76 puan)
Kizlar faydalı şeyleri biliyoruz sürekli görüyoruz karşımıza cikiyo da  sizce hamilelikte yenmemesi gereken seyler nelerdir neler yersek bebege zararli olur sizin tavsiyeleriniz varmi?
Gebelik haftası 30

2 Cevap

0 oy
(35 puan)
Öncelikle çiğ  et yenmemeli  bu arada çiğköfte zararlı  bebeğe  zarar verebilir  
(76 puan)
Ay çiğ köfte yi bilmiyordum üstelik severek yiyordum ayy çok sağolun
(35 puan)
Nâr ekşisi  düşük tehlikesi yapıyor ve vig köfte zararlı  önemli değil
-Reklam-
0 oy
(748 puan)

Etli çiğ köfte koyun ciğeri nar sucuk salan sosis cıva oranı yüksek olan balıklar az pişmiş gıdalar paketli ürünler say say bitmez :)

(37 puan)
Canım ben hiç zararını duymadım narın internetten de arastirdim faydalarını saymakla bitiremiyolar
(92 puan)
Nari ben de cok arastirdim hatta özellikle gebeler içerisindeki vitaminlerden dolayı tüketsin yazıyor. Barla ilgili çok fikir ayrılığı var valla ben hergin 1 tane yiyorum 30. Haftadayım umarım faydası daha çoktur
(660 puan)
İlk 3ay nar düşük tehlikesi olana tehlikeli olabiliyor diye biliyorum. Yan komşum ayrıca yakın arkadaşım olur tüm hamileliği boyunca tabak tabak nar yerdi dusuk değil bebeği 5hafta önden gidiyordu. Ben doğru bilinen yanlış olarak düşünüyorum şahsen :)
(76 puan)
Ben şimdi narı zaten severek yiyordum da nr yapacagimi şaşırdım suan faydalı mi degil mi doye ben de ilk 3 ay düşük tehlikesi yapiyo diye biliyodum ama
(748 puan)
Bende zararlı diye duydum hatta bunun için burda bir çok post açıldı onlara da bir bakın isterseniz benim bi tanıdığım aşırı nar yemiş hamileyken bebeğin de zihinsel engel var doktoru da bunu yediği narın çekirdeklerine bağlamış ben duyduğumu söyleyeyim dedim :)

İlgili bir soru bulunamadı

647,968 soru

3,415,749 cevap

4,246,214 yorum

183,147 üye

...