0 oy
275 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (221 puan)
düzenledi
Kızlar cuma günü saglik ocağından çağırdılar kan verdim ciddi derecede idrar yolu enfeksiyonu var kadin doğuma git dedi yarin gidecem. Bebeğe zararı var dedi bilgi verirmisiniz ne oluyo bebeğe nasıl zararı var neden oldu ve nasıl kurtulurum ?
Gebelik haftası 17+5

1 cevap

0 oy
(333 puan)
Enfeksiyonlar düşüğe ve erken doğuma sebep oluyor.  Doktor antibiyotik başlayacaktır . Ben de de vajinal enfeksiyon var di . Ayrıca tedavi edilmezse kendi bobreklerine kadar ilerler sana da zararı çok .  Bol su iç . Doktoruna bi an önce git.
(221 puan)
Yarın gidecem canim su bol içen biriyim yani 3 litre vardır neden oldu cozemedm
(333 puan)
Hamilelikte enfeksiyona çok açık oluyoruz hormonlar felan . Artan hormonlar dengeyi bozuyormuş . Ben bu yaşıma kadar hiç bu kadar sık enfeksiyon olmadım .  Bu kadar antibiyotiği arka arkaya kullanmadım.  Su da çok içerim . Akintim arttığı için gunde 3 4 defa çamaşır değiştiririm herşeye dikkat ederim . Ama yine de oldu . 1 ay once de kanda enfeksiyon cikti 3 gün hastanede yattim atesli nobetler gecirdim. Simdi de vajinal enfeksiyon oldum fitil kullandım geçmedi doktor tekrar fitil  yazdi kullandım .  Şuan iyiyim.
(221 puan)
Yani bende aynı dediginiz gibi dikkat ederm oyuzden saskinim nasıl oldu die bebeğiniz nasıl iyimi
(333 puan)
Iyi şükür .  Daha yeni detaylı ultrason girdik herşey yolunda . Hareketli de maşallah .  Doktor bebeğe zararı yok dedi ilaçların . Kullanmazsan ikinize de zararı var dedi . Kar zarar ilişkisi işte. Antibiyotik kullanmasak iyi ama kullanmayınca daha tehlikeli . O yüzden mecbur kullanıyoruz.
(221 puan)
Banda yazar antibiyotik bu arada değeriniz kacti aklınız da mi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 240 göst.
0 oy
1 cevap 364 göst.

644,019 soru

3,401,658 cevap

4,228,943 yorum

182,122 üye

...