0 oy
352 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (333 puan)
yeniden kategorilendirildi
Kraft evo plus çift yönlü bebek arabası kullanan var mı . Öneriyor musunuz ?

1 cevap

0 oy
Onu bilmiyorum ama ebebekten aldım geçen hafta indirimdeydi 600 liraya inmiş ki 1 ay öncesi ben onu alacaktım kartımın limiti yetmemişti çünkü o zaman 1100 TL fiyatı vardı hafif 6 kg galiba tek elle kapanıp açılıyor kabin boy kola takmak ve çekmek için askısı var efsane bişey bugüne kadar bebek arabaları ağır diye almadım 45 kiloyum taşıyamıyorum taksi kullanıyordum onu bulunca alayım dedim kararsızdım sonra indirime girince dayanamadım :))) 
GittiGidiyor da da görünüyor ama o da ebebeğin GittiGidiyor mağazası zaten kendi markası olduğu için dışarda yok
(333 puan)
Cok teşekkür ederim . Bakıcam internetten. Aslinda kendi soyledigim bebek arabasini cok begendik sadece cok agir . Travel sistemden cok hoslanmadim ben biraz pratik bir insanım .  Öyle çok parçalı şeyleri sevmiyorum . Biraz da kalitesi iyi olsun istiyorum . Kuması minderi genisligi felan herseyi inceliyoruz Malzeme iyi olunca agirlasiyor ve büyüyor bebek arabaları .  Çok zormus . Besik belirledik ama bebek arabasını çok araştırdık. Daha tam anlamıyla kafamızda bisi olusmadi
Benim aldığım arabanın en sevdiğim özellikleri hafif  kolay katlanıp açılıyor birde kumaşı güneş koruyucu tekerlekleri de çift yön ben çok baktım ama hepsi çok ağırdı bunun aynı ağırlığında tek bir araba vardı o da 3500 dü indirimde bunu görmeden gördüm almak zorundayım demiştim eşime ama pembe olduğu için almadım sonra bunu bulunca bedava gibi geldi 1100 liralık hali tabi indirimli halini düşün sen :)))
(333 puan)
Tamam ben bakayım ona iyice . E bebek e gittim ama dikkatimi çekmedi yada yoktu bilmiyorum . Hepsini tek tek indirip baktık kullandık.  Hep büyük ve ağırdı.
Ben direkt hafif kolay taşınabilir kolay açılıp kapanabilen bir araba istiyorum dedim başta 3500 liralık olanı gösterdiler bu pembe olmaz deyince bunu gösterdiler
-Reklam-

647,915 soru

3,415,596 cevap

4,246,085 yorum

183,135 üye

...