0 oy
591 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (60 puan)
kapalı

Bugün Derdime ortak olup dua ettiniz allah razi olsum sizden kimsem yok rabbimden baska diyodum sizler varsiniz rabbik hepinizin ne muradı varsa versin inşallah yavrularinizi saglikla kucaginiza almayi nasib etsin iyiki varsiniz :)

Gebelik haftası 35+1
Kapatılma nedeni: Sizlere yardımcı olabildilerse ne mutlu. Gebelik dışı konuların sorulması yasak maalesef. Sağlıklı günler dileriz.

5 Cevap

+2 oy

Amin cumlemiz saglkla alalm.insallah evlatlarmizi 

Baska doktora gozuktun mu canm bazen moral bozuyorlar yaa Allahin iznyle birsey olmycak bebisine 

Sen gerçekten umudunu yitirme insallah dedikleri gibi olmaz yavrun yaşar ama şunun emin ol o senin desteğini hissediyor yaşasa da yaşamasada rabbim onun için seni mükafatlandıracak mutlaka sadece sen sahip çıktığın için onun için bunca acı çekmenin bir mükafatı olacak bu cennet kapısı bu evlat bu para veya başka bisey bilemem ama mutlaka olacak...
Gül ki melekciğinde hissetsin :) ağlamaktan hayır gördün mü hiç gülmekten de zarar gelmez :)
(60 puan)
Dogru diyon agla agla nereye kadar civcivim iki gundur ben agladikca duruyo sussunca coşuyo rabbim acisini yasatmasin
Bak onları iyi kullan bebeğinin raporlarını al doktora yazı yardır esim ve ailesi beni suçluyor bu durumdan benimle ilgili olmadığını anlatan bir yazı yazarmisiniz veya rapor verirmisiniz de al onları sakın atma bana pikolojik baskı yaptılar çocuğumu aldırmam için buna yanaşmayınca da daha çok zulmettiler diye anlat esimde dahil bunlara de ceza davası da aç  çocuğumun bu durumunu benden bilip hayatı zehir ettiler diye de söyle bulsun belalarını pislikler özellikle o kaynanan olacak ucube allahı tanımıyor mu ki seni suçluyor sen ne yapabilirsin..
Amin kuzum :(
-Reklam-
+1 oy
(157 puan)

Rabbim kimseyi darda birakmasin bebisin saglikli olsun sen iyi ol baska hicbirswyin onemi yok 

(60 puan)
Amin allah razi olsun tekrar :)
+1 oy
(590 puan)

Allah'ım ya ne kadar cahil insanlar kim ister evladı kötü olsun hasta olsun bunca ay emek vermişsin Allah ıslah etsin inşallah seninde 5 hafta sonra güzel haberlerini alırız yalnislik olmuş derler

(60 puan)
Amin insallah canim allah razi olsun rabbime havale ettim
0 oy
(2,896 puan)

Canim begeginin nesi var. Allah elbet cezalandırır onlarida sana bu halin ile bunu yapanlar gün yüzü görmesinler inşallah.

0 oy
(106 puan)

İnşallah tüm hamileler sağlıcakla kucağına alır yavrusunu sen de canını sıkma dünya da yaşadığımız bazı şeyler imtihanımızdır senin de imtihanın budur belki sabret hep isyan etme kayınvalidenlere canını sıkma onlar da yaptıklarından eninde sonunda pişman olurlar da iş işten geçmiş olur bi de güzel tarafından bak olaya annenlerin yanına gideceksin ve orda mis gibi bakarlar sana rahat edersin en azından yavrunu da sağ salim al kucağına inşallah :)) 

(60 puan)
Amin insallah allah razi olsun bisey demiyorum rabbime havale ettim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 631 göst.
0 oy
1 cevap 249 göst.
6 Ekim 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Prenseslerim_ (434 puan) sordu
0 oy
4 cevap 402 göst.
0 oy
12 cevap 985 göst.

647,729 soru

3,414,924 cevap

4,245,358 yorum

183,076 üye

...