0 oy
367 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Hanımlar doppler i sıra bulamayıp özelde yaptıran var mı. Ne kadar sonuclara güvenilir

4 Cevap

0 oy
(463 puan)
Canım ben direkt özel polikliniğe gittim harika ilgilendiler ve sonuçlar konusunda da gerekli dökümanı verip bilgilendirme yaptılar. 
Teşekkür edrim.
-Reklam-
0 oy
(874 puan)
Özelde yaptırdık anadolu yakası kartal umut hastanesinde hemen zaten kayıt açıp ödemeyi yapip giriyorsun odaya 25 dakika yarim saat falan suruyo cinsiyetine kadar herseyi ogreniyorsun.ve benim plesenta rahmin kenarına değiyormuş orda öğrendim cinsiyetide net öğrendim orda ogun bu gundur cinsiyet hep aynı dedikleri gibi plesenta da değiyormuş devlet hastanesi kontrolünde soyledim baktılar evet ole dediler ve düzeldi sukur duzeleceginide söylemişlerdi özelde.parayi verdiğin icin cok guzel ilgileniyorlar ve renkli doppler le ilgili sormak istediğin herşeyi sorabiliyorsun sorularına cevap alabiliyorsun cok rahat
Bende Anadolu yakasındayım ulaşım kolaysa bu hastaneye gidebiliriz.  Teşekkür edrim
(874 puan)
Rica ederim canim
(133 puan)
Ne kadardı acaba hayrliormusnz
0 oy
(6,116 puan)
Devletten daha güvenilir tabi ki
0 oy
(978 puan)
Şişlide torun center da doç.dr aytül çorbacıoğlu var hem kadın hastalıkları hemde perinatalog kendisi..dr.um tavsiye etti memnun kaldum vok güzel ilgilendiler..
(62 puan)
Hangi doktora gidiyorsunuz?
(978 puan)
Leventte avicenna hastahanesinde hatice sermet var 12 yıllık dr um kendisi cok memnunum...
(62 puan)
Doğum ve muayene fiyatları nasıl hastanenin? Ben henüz karar veremedim hastane arastiriyorum ilk gebeligim oldugu icin tanidik bi doktorum yok.
(978 puan)
Muayene fiyatı 95 tl.normal doğum fiyatını bilmiyorum benim sezeryan olucak 2400 tl..ama hatice sermet dr olarak cok cok iyi tavsiye ederim size

İlgili sorular

644,209 soru

3,402,444 cevap

4,230,001 yorum

182,185 üye

...