0 oy
537 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (921 puan)

Regliye 1 hafta var yumurtlama gününden 2 gün öncesini değerlendirdik 2 kere başkada olmadı acaba var mıdır :( kendimde değişiklik olarak mide bulantım var ama boğazım iltihaplı o yüzden de olur diye düşünüyorum nasıl beklicem 1 hafta ..  Var mı haftaya haber alacaklar :angel:

3 Cevap

0 oy
(691 puan)
Bende çok sabirsizdim adete iki gün kala dayanamadim idrar testi yaptım ve pozitif cikti bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırdım ve suan da 9 haftalık hamileyim sende bikaç gün daha bekle 1 hafta öncesi çok erken biraz bekle test yap
(921 puan)
MaşAllaahh Allah kavuştursun bende öyle yapiim sanmıyorum ama yine bir umut dua edin banada :(
(691 puan)
Ederim tabiki Allah hayırlısını versin nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
(921 puan)
Allah razı olsun <3
-Reklam-
0 oy
(15 puan)

İnşallah vardır cnm Rabbim tez zaman da sanada verir <3

(921 puan)
Amin Allah razı olsun
0 oy
(44 puan)
Merhaba canım sonucun ne oldu merak ettim . Ben de şuan bekleme aşamasındayım çatlatma iğnesi olduktan sonraki 3 günü değerlendirdik biz de yumurtlama günümden bu güne kadar 6 gün geçti 
(921 puan)
Kasımda açtım postu zaten olmadı bu ayda 20sinde adet olcam dün test yaptım negatif bu ayda olmamış gibi. İnşAllaahhhhh inşAllah senin olur. Çatlatma iğnesi nasıl neye göre oluyor. Bende tiroit yetmezliği de var oda zorlaştırdığı gibi ilişkide çok olmuyor yine bir umut diye bekliyorum her ay..
(44 puan)
Belki çıkmamıştır testte adetin gecikir. Canım biz bir yılı doldurunca doktora gittim adet olduğunda 3. Günü gel dedi kontrol etti ve Klomen ilacı verdi yumurta geliştirici , adet döngümün 15. Günü çağırdı 11 Aralık'ta iki tane yumurtan gelişmiş 20 mm  çatlaması için otrivelle igensi yazdı orda muayenede oldum igneği ve 36. Saat ilişki dedi . Benim hormon değerlerim iyi çıktı benim gozle görülen bir problemim yok ilk kez ilaç kullandım insanlar nasıl birkaç ay içinde gebe kalıyor bizim bir buçuk yıl oldu Allah'a güç olmasın sabretmek çok önemli ama polikistik değilim eşimin değerleri güzel neden olmuyor bilmiyorum :( şimdi adetime 7 gün var test için biraz daha geçsin istiyorum zaman geçmek bilmiyor
(44 puan)
Tiroid için n tedavi oluyor musun peki yani dengelemeden hamile kalma şansını var mı canım ben de o konuya yatkın değilim bir de testi erken yapmışsın umut etmek de zor ben de her ay yaşıyorum zaten test yapmayı bırakıtım son 3-4 aydır bazen bir kaç gün gecikiyorum hiç test bile yapmıyorum normal insanlar hamile olduğunu hisseder ben hamile olmadığımı hissediyorum artık ;)
(921 puan)
Allahım tez zamanda versin sağlıklı hayırlı inşAllahhh. Vardır bir zamanı dayımın eşi 20 yıl sonra hamile kalmıştı şimdi 3 tane. İnşAllah çok beklemezsiniz olur bu ay çok içten gelerek söylüyorum dua edicem namazlarda da valla içimden geldi . bu ay olmazsa öbür aya olsun inşAllah.
(44 puan)
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah cümlemiz için .  Allah'ım çok aratmaz inşallah
(921 puan)
İlaç kullanıyorum eutrox 75 mg ve 50 mg. Gitmem lazım hastaneye yakında giderim noldu bilmiyorum en son. 1 hafta önce yapıp öğrenenler var gaza geldim yaptım bu platform tamam çok güzelde çokta beyin yıkuyor ya okumadan da edemiyorum :D beende hissediyorum olmadığımı. Benim var 1 oğlum Allahım ona uzuuuuuun sağlıklı ömür versin olmayanlara benden önce versin.
(921 puan)
İnşAllah inşAllaahhhh.
(44 puan)
İnşallah canım , Allah bağışlasın bu arada oğlunuzu , hayırlı bir evlat olsun vatana millete ailesine .
Evet burası biraz tuhaf tecrübelerle dolu 3 aylık evli olup gebe kalamiyorum diye depresyona giren de var 5 seneden fazla bekleyen de Allah hayırlısını versin inşallah . Güzel günlerde iyi haberlerde görüşmek üzere , dualariniz ve ilginiz için Allah razı olsun Allah size de gönlünüzdekini versin
(921 puan)
Amiiiinn inşAllahh.Sizdende Allah razı olsun inşAllahh okurum bi kaç güne s3vindirici haberinizi amiinn çok amin çok oğlumun dediği gibi :))
(44 puan)
Maşallah ona :) sağolun Sizdende güzel haberler bekliyorum inşallah yazarsınız bana burdan  hayırlı akşamlar
(921 puan)
İnşAllah Allaha emanet :)
(921 puan)
Adınız neydi duada lazımda:)
(44 puan)
İsmim Deniz Yıldız iki adım var ;)
Siz de Allah'a emanet olun Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 450 göst.
14 Nisan 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kübra❤Ali (358 puan) sordu
0 oy
5 cevap 668 göst.
23 Ağustos 2019 Doğum kategorisinde Zeynepalper (259 puan) sordu
0 oy
6 cevap 620 göst.
14 Temmuz 2020 Doğum kategorisinde Umut - un Anesi (1,215 puan) sordu
0 oy
10 cevap 699 göst.

650,369 soru

3,424,741 cevap

4,256,955 yorum

183,784 üye

...