0 oy
232 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (188 puan)

Az önce bi posta yorum yaptım..sezeryan doğumu yerin dibine sokmuşlar :angry: öyle olunca anne olmuyor muyuz?çocuk sağlıksız mi oluyor? Tabı ki  hayır..6 yıl önce mecburen sezeryan a alindim bir hafta ağrı çektim oda ayaktayım yine hayatımı zorlastirmadi klasik kesik ağrısı..çocuğum çok çok sağlıklı masallah..ve ben o bir haftadan sonra hiç bir ağrı sizi sancı cekmedim!!! Yok efendim üşüyünce sizlarmis sisermiş hiç olmadı hatta ikinciyi özellikle sezeryan istiyorum..normal.doğum adı üstünde normal!! Elbette ilk tercih ama onunda çok zorluğu var yok mu? Ikiside doğum ikisinde de anne oluyorsun!! Bu kadar korkutmayin sezeryan olanları küçümsemeyin ya ayıp..ben öneriyorum..zaten hangisi uygun ise onu yapabiliyorsunuz..lütfen anne olacak ve olanları bu kadar kötü etkilemeyin!!

4 Cevap

0 oy
(5,413 puan)
Ben normal dogurdum ama yanımda kadın sezeryanla doğum yaptı bende aynı gün kalktım ayağa oda aynı gün kalkti okadar abartılacak bı durumu yok sonuçta onunda kucağında bebeği bnmde kucağımda ne demek o anne olmuyor :)
(188 puan)
Yq nasıl abartmışlar..bende aüni gün ayaktayım evet yatıp kalkmak zor oluyor ama anne çocuk sağlığı için hiçbir sorun yok ki..Anne oluyorsun ya daha ne olsun..bu kadar kötü etkilemeye ne hakları var anlamiyorum..nasıl sinirlendim..
(5,413 puan)
Ben normal dogurdum ama son ana kadar beni sezeryana alın diye bağırdım :)) normalde gözüktüğü kadar kolay değil   insandan insana degisiyor ama burda anneleri etkilemek saçma olmuş ama burda çok duydum sezeryandan korkupta amelîyattan çıkınca dogurdum çok rahatti diye paylasani
(188 puan)
Ben çok keyifli girdim doğuma genel anestezi ile uyutuldum uyanınca evt bir ağrı oluyor ama ağrı kesiciler ile ağrı filan kalmıyor..bir haftaya da gayet iyi oluyorsun..dedim ya ıkiside doğum ikisinede saygı duymak gerekiyor..biz normal doğum çok kötü diye birşey diyor muyuz:) hiç sezeryan hakkında bilgisi olmayıp sezeryan çok kötü aman öneriyorum yazanlarida anlamiyorum;) tecrubesi bile yok ama fikri çok klasik cahil
-Reklam-
0 oy
(562 puan)
Her doğumun kendine göre zorluğu var elbet 20 ay önce normal doğum yaptım sezaryenden farksizdim aylarca toparlanamadim  ilk zamanlar tuvaletimi tutamadım doğrulup çocuğuma bakamadım oturamadim dikisim fazlaydı kuyruk sokumunda kayma vardı halada uzun süre oturamam kemiklerim batar  en sağlıklısı normal doğum olabilir ama zorluklarıda var  güzel dogum hikayesi olunca ayakta alkislaniyor ama başımdan geçen kötü günleri anlatınca yerin dibine sokuluyorum çünkü insanları korkutmuş oluyorum çok yanlış bir düşünce  plansız şuan 2. Evladimi bekliyorum ama deli gibi doğumdan korkuyorum hatta doktorum bebeğin kilosu 3.500gecerse seni normal için zorlamam dedi kafasida büyük ki 1 ay olmasına ragmen belirttiği kiloya yaklaşmış durumda sezaryen istiyorum yalan yok ama normal  gelmek istersede denerim  doğumu bebek ve anne yapısı belirliyor  normal doğum çokta minnoş değil sezaryen de öcü değil isteyen istediği gibi doğurabilir herturlu anne olunuyor her türlü acı cekiliyor
0 oy
(665 puan)
Kesinlikle katiliyorum... ben ilk dogumumu ozellikle sezeryan oldum cunki oncesinde iki dusuk yasadim uyusturmadan kurtaj yaptilar dusun bendeki psikolojisini cesaret edemedim normal doguma. Millete kalsak anne degiliz. Anne olmak sadece normal dogumu gerektirir gibi.
(188 puan)
Bilincsizlik diyorum..elbette her bünyeye göre doğum ilerliyor ama bunu bilemeyecek kadar küstahlar..
0 oy
(70 puan)
Demi hay ağzın bal yesin normal doğum için 14 saat sancı çektim son 6 saati suni sancıydı ama gel görki ne suyum geldi ne açılmam oldu. Doktor bebeğin kalp atışları zayıfladı artık dedi ve hemen sezeryan a aldı dediğin gibi bende hemen kalktım ayağa normal doğumun zorluğu var aezeryanında ama bunu anlatamıyorsun ki insanlara. Yeter ki bebeğimiz ve bizim sağlığımız etkilenmesin doktor neyi uygun görürse o olmalı. Uyanıktım ve bebğümin ağladığını duydum gördüm acım falan kalmadı derler ya o hesap. İlk doğumumda yanımıza refakatçi de almıyorlardı 3 gün hastanede kendim uyumadım yavruma baktım. Nasıl yaptım hala bilmiyorum :) allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. 
(188 puan)
İnsanı her türlü doğumdan sogutuyorlar..hiç demiyorlar ki belki bu u soran mecburen sezeryan a alınacak o an ki ruh halini hiç düşünmüyorlar insanların..kör cahiller..ne normal doğum hikayeleri vae bir daha asla normal yapmam diyen biz bunlardan bahsediyor muyuz..önerim hamileler bunlara kulak tikasinlar..hele ki hiç doğum yapmamin yada sezeryan olmamislarin laflarına..brn kendi adıma çok iyi bir anneyim ve çokta rahat bir SEZERYAN DOGUM GECİRDİM ki ikincisini bile sezeryan istiyorum..

İlgili bir soru bulunamadı

652,264 soru

3,432,303 cevap

4,265,183 yorum

184,354 üye

...