0 oy
513 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (448 puan)
Merhaba bayanlar ilk gebeliğim ne zaman alışverişe başlanmalı neler alınmalı bi bilgi sahibi değilim açıkçası yardımcı olur musunuz ve ben oda yapamayacağım ne zaman yaparım bi bilgim yok nasıl bi beşik alabilirim ne önerirsiniz araba v.s de bi bilgim yok uygun fiyatta önerilerinizi bekliyorum. 
Gebelik haftası 10+1

11 Cevap

0 oy
(806 puan)
Otuz  haftada başlanabilir 
-Reklam-
0 oy
(325 puan)
Canim hayırlı olsun. Benim de ilk gebeligim. 12+5 im ben de. Aslında çok sabirsizlaniyirum bir şeyler almak istiyorum. Geçen banyo takımı ile iki zıbın aldım dayanamadım. Yatak beşik de söyle 6 ya da 7 aylik olunca alırım diye düşünüyorum. Ama bazı indirimler olursa da alacağım. Çorap zıbın tulum gibi şeyler:))
0 oy
(485 puan)
Benim de ilk gebeliğim olduğu için alışveriş konusunda bilgi sahibi değilim fakat yatak konusunda park yatağını tavsiye ederim. Hem 4 sene rahatlıkla kullanılabiliyor hem yer çok kaplamıyor hem al isteğin yere taşı. Evin içinde de tekerlekleri sayesinde bozmadan taşınır. Büyük kolaylık. Ben de ondan alacağım . Biraz yanımda yatacak bebeğim çünkü:) 
(448 puan)
Ebatı nedir 4 senelik beşik için 70 120 mi ne oluyor pek anlamıyorum  da
(485 puan)
Benim de yengem kullanıyor ilk kızı için aldılar kardeşi doğana kadar onda yattı yaş farkı 5 ve 2. Yeğenim köy  beşiğinden çıktığından beri onda yatıyor şuan 3.5 yaşını geçti:)  70×120 sanırım. Çünkü küçük ya da dar değil. En fazlası bu olması lazim
0 oy
(122 puan)

Benimde ilk gebeligim ben 25. Haftada kiyafet alisverislerine baslamayi dusunuyorum da teyzesi benden once dolabi doldurcak gibi :D ama surekli besik bebek arabasi gibi seyleri takip ediyorun internetten eger bi indirim yakalarsam hemen alicam bence sende ufak tefek seyleri sonraya birak ama digerlerine takipte ol 

0 oy
(6,116 puan)
Valla ben 14 haftalıgım allahın izniyle yavaş yavaş heves ettiğimi alıyorum bu alışveriş olayının erkeni geçi yok insan heves ettiğini almalı her zaman dogurmuyoruz sonuçta. Benim yakın arkadaşım bana kendi büyüyen beşiğini veriyor çok kullanışlı sonradan yatakta oluyor öyle birşey tavsiye ederim kendisi 4 sene kullandı şimdi baza koyucagı için bana veriyor beşiği. Uzun lafın kısası son haftalarda ağırlalınca sıkışacagına keyifli keyifli rahat rahat cinsiyet belli olunca almaya başlanmalı
0 oy
(490 puan)

Ben 6 aylıkken başladım canım ve hala da bitmedi

Yatağı ve bebek arabasini atayım buraya beşik Pierre Cardin ritsa modeli yerim dar olduğu için bunu aldım anne yanı. Bebek arabasında baby plus ebebek ikisinide indirimli aldım denk geldi.

image

image

image

(448 puan)
Besigin fiyatı nedir ne kadarlık olana kadar kullanılıyor
(490 puan)
800 canım fiyatı 1.5 yaşına. Kadar kullanılıyor diyolar bebeege bağlı biraz.
(448 puan)
Puset arabaya takılıyor mu canım
(490 puan)
Evet canım takılıyor travel sistem. Bakalım daha kullanamadiik inşallah memnun kalırız
(448 puan)
Inşallah bakalim
0 oy
(322 puan)
Bebinde ilk gebeligin canim   25 +6 haftalik hanilryim ilk alisverisinize  20 haftalikken basladik  cindiyetini ogrendikten sonra  ilk zibin aldik biz esimle     sonra coraplarini  eldiven patik  ve alt acma  ortusu aldik   23 dede banyo takimini aldik  24 dede haztanecislarini  takimlarini baddaniyelerini ates olcerini   pamugunu  ve bebim onu disari cikartirken kullanicam cantayi aldik   simdi  araliktada  deterjanlarini alicaz oglusumuzun  sekizinci aydada bebek arabasiyla bessigini alicaz bessigini brnim annem alicak saten biz begenicez  sonra  hastane cantami hazirlicaz sonrada 2 bucuk ay kaliyo saten doguma subatta geliyo oglusum  ama senin bebegin daha cok kucuk canim 20 haftadan once alisveris yapma bence     daha 10 haftaliksiniz cunki 
0 oy
(302 puan)
20. Haftada nerdeyse her şeyi hazırdı

Beşik araba yorgan yastık kıyafetleri hastane çıkışı kızımın babanesi annanesi saolsun :)
0 oy
(766 puan)
25 haftadan sonra başlayabilirsiniz..30 haftadan sonra bırakmayın çünkü hamilelik süreciniz nasıl ilerleyecek bilemezsiniz..Mesela benim sürekli sancım oldu ayakta bile duramayacak duruma geldim..Erken doğum riski vs..

Beşik olarak park yatak alın 70_120 cm olandan..2 yaşına kadar çok rahat kullanılabilir..İcabında kurup kaldırması kolay olduğundan gittiğiniz yere de götürebilirsiniz memlekete aile ziyaretine filan..Kaldırıp bazanın altına koyar 2. Çocuğa kullanırsınız..

Kıyafette de aşırıya kaçmayın..Çabuk büyüyorlar yıkayıp giydirirsiniz..
(56 puan)
Ben 30 haftalık oldum daha hiç bişey almadım
(766 puan)
Bende almamıştım, taa ki 31 haftada nst de düzenli sancım çıkıp serum tedavisi alana kadar..Bir anda sudan çıkmış balığa döndüm hastane valizim vs hazır değildi..Beşiği birkaçgün önce internetten sipariş verip kurduk.. 38 haftamı yeni doldurdum..
Yani alelacele oldu herşeyim keyfini çıkara çıkara vitrinleri geze geze alamadım, ki gezecek halde değildim ondan beri sürekli sancılarım var..
0 oy
(504 puan)
Canım benim de ilk gebeliğim 35 haftalığım. Beşiği 24-25 haftalarda aldım arabasını amcası alacak o yüzden henüz almadım kıyafet battaniye vs 32-33 haftalarda aldım şimdi bez ıslak mendil şampuan pişik kremi emzik biberon falan alıcam bu hafta içinde de çantasını hazırlıcam. Benim maddi sebeplerden dolayı bu kadar geç kaldı bence eline geçtikçe 20 haftadan itibaren yavaştan al mesela bim A101 gibi yerlere gelen banyo takımı tulum battaniye vs uygun ve güzel oluyo onlardan yavaştan alırsın ama 20 haftayı bekle ondan sonra başla bence. Beşik park beşik aldım daha kullanışlı gibi geldi eğer oda yapmayacaksan en mantıklısı park beşik. Arabayı da baston bebek arabası almayı düşünüyodum da bakalım amcası nasıl alacak? 
0 oy
(682 puan)
Valla ben daha 19 haftslığım cinsiyetide öğrendiğim için nerde hoşuma gideni gördğysem aldım açıkçası hevesle . neyi hesaplı gördüysem şimdiden aldım. Ha şimdi almışım ha 30 haftalıkken. Şuann için bebk arabası gibi büyük araç gereçleri yok o kadar. Bence sende giyim konusunda cinsiyet kesinleştiğinde hoşuna gidenden başla sanki

654,641 soru

3,441,387 cevap

4,275,240 yorum

184,950 üye

...