0 oy
279 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (85 puan)
yeniden gösterildi
Acile gittim Dr beni çok korkuttu hızlıca bakıp kesenyerinde düşük yapabilirsin fitil yazdım sabah akşam kullan düşerse düşer diyip gitti ilacı almadm ağrım fln da yok leke de yok ne yapmalym

7 Cevap

0 oy
(24 puan)
Kadın doğum doktoruna danışmalısın. Bende de aynı durum oldu Progestan başladı.
-Reklam-
0 oy
(2,365 puan)
Acildeki doktorlar başlarından savıyo normal bi kadın dogumcuya git imkann varsa özele git
0 oy
(2,015 puan)
Canım kadın doğum doktoruna gözük progestana başlatır seni doktorun tavrıda çok kötü yani düşerse düşer demek ne demek 
Hepsi böyle ama onlar artık mesleki deformasyon herhalde alışmışlar düşüğe. Ama biz neler hissediyoruz umursamıyorlar. Çok kötü.
(2,015 puan)
Aynen öyle onlara doğal geliyor ama bizim için öyle değil
0 oy
(885 puan)
Banada  oyle dedi aksamida dustu ama benim baya kanamam oldu.doktorlarin bakis acisi bu bebek sagliksizsa duser saglikliysa bi sekilde tutunur.hic keyiflerini bozmazlar. O korkuyu biz yasariz anca  kader kismet iste  olacagi varsa oluyo. 
İşte onlar bir de bunu sağlıksız gebelik bitişi olarak düşündükleri için ve bakış açısı mantıklı. Rasyonel düşünce sonuçta. Ama gel de anlat bunu bizim içimize.
0 oy
(3,667 puan)
Canım  bebem  yerleşiyor  ondan  da oluyor  devamı gelmediya3  korkma bugün benim de çok  az  hafif kahverengi geldi arkası gelmedi 5 hastalığın  kese görmedim daha  yeni gitcm  ims birşey olmaz bi kandın doğuma git sen 
0 oy
İlk 3 ay düşük riski tabi ki daha yüksek. Damla bile olsa kadın doğum uzmanın ile acilen görüşmelisin. Progestan artı düşük için iğne verebilir. 
0 oy
(4,752 puan)
Progestan verdiyse başla canım fitile. Düşüğü önlemeye yarayan progestoron hormonu takviyesi o. İlacı kesinlikle ihmal etme.

647,952 soru

3,415,696 cevap

4,246,143 yorum

183,143 üye

...