0 oy
2,412 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Bayanlar 7 haftalık hamileydim doktorum betanın yükselmedigini ve düşük yaşıyorsun demisti . Bütün gece kanamam oldu ve çok ağrım sabah hastaneye gideceğim ama şuan yapabileceğim bir şey var mı bu ağrıyı nasıl azaltırım ? 
Gebelik haftası 7+3

8 Cevap

0 oy
(31 puan)

Rabbim sabir versin simdi gitme imkanin varsa acile git baska napilir bilmiyorum :(

(8 puan)
Mecbur kalktım gitmeye çalışıyorum :(
(31 puan)
Yanliz mi gidiyorsun bu saatte?
-Reklam-
0 oy
(241 puan)
Cok uzuldum allah sabr versin nasil gidicen noldu haber et
0 oy
(63 puan)
Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun.
0 oy
(1,551 puan)
Kuzum acile git kurtaj yapsinlar en azindan daha cabuk icin temizlenir agrinda bi kac gune gecer oyle 
0 oy
(14 puan)
Benimde 7+2 düşmüştü bir önceki gebeligim. Düşük yapmak normal dogum yapmaktan daha zor. Ağrısi cok oluyor benim evde dusmustu ve kurtaj olmadım.  Doktorn düşük başladığını söylemiş keşke sabredip kürtaja ihtiyac duymasaydın o daha cok yipratiyor insani. Gecmis olsun üzülme Rabbim yine verir. Ekim de hamile kaldim. Diger bebeğimin doğacağı ayda Rabbim kucagimizi bos birakmadi.. En kisa zamanda olur Allah in izniyle..
(14 puan)
8+2 de biziz ne mutlu saglikla kucagimiza aliriz insallah:)
(11 puan)
Amin İnşallah canım
(337 puan)
Kizlar benimde ikizlerim Eylül'de dogacakti kısmet olmadı malesef. Kalpleri durdu ve düşük yaptırılarak kürtaja girdim. Ve Eylül'de yine hamile oldugumu öğrendim gerçekten tesadüflere inanın..
(11 puan)
Üzüldüm canım inşallah bunu sağsaglim doğurur kucağina alırsın yade tesadüf yada Allah'tan gelen bı teselli bilemedim şimdi ne kadarlık hamilesin ben 9 hafta 5 günlük hamileyim şuan herşey nolmal gibi gözüküyor bakalim
(337 puan)
Bend 8+5 im şimdi doktorun yanindaym sıramı bekliyorum
0 oy
(1,286 puan)

Allah yardım etsin inşallah çok üzüldüm:(

0 oy
(784 puan)
Aynısını aynı haftada ben de yaşadım kendi kendime düşük yaptım öldüm ağrıdan ağlaya ağlaya acile gittim bir şey yapamayız dediler o gece tuvalette keseyi düşürünce anında bir rahatlamam oldu ağrılarım geçti sonra kürtajla temizleme işlemi yapıldı yani seni çok iyi anlıyorum o çektiğin ağrıları falan :(((. Rabbim inşallah bidahakine sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip kucağına da almayı nasip etsin 
0 oy
(51 puan)
Geçmiş olsun.

Bende düşük yaptım ilk gebeliğimde 7 hafalıktı düşükten sonra çok ağrım oldu. Annem 1 çay bardağı  kaynamış suya 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırdı biraz bekletip içirdi. Hemen ağrıyı kesiyor ben yerimde duramazdım parça parça düşük oldu bende sancılıydı deneyin derim.

647,016 soru

3,412,327 cevap

4,241,913 yorum

182,882 üye

...