0 oy
811 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
düzenledi

10 haftalık hamileyim. Meme ucum içe doğru göçük ucu hiçbir şekilde yok. Bazıları diyor ileride büyüdükçe çıkar ama çıkacak gibi değil bildiginiz çukur içe çökmüş hep öyleydi. Bebeğimi anne sütüyle besleyemezsem diye çok korkuyorum. Doktora sorduğumda ilk defa böyle birşey duyduğunu yapabilecek birşey olmadığını söyledi. Bu durumda olupta bebegini anne sütüyle besleyen oldu mu ne yapmam gerekiyor ?

14 Cevap

0 oy
(2,584 puan)

Ilk defa mi duymuş yuh o kadar gebe geliyor önüne hergün ben bile sıradan bi işçiyim kaç kadından duydum biri de kayınValidem göğüs ucu hiç yokmuş bebişler eme eme epey çıkarmışlar şu an minicik bi ucu var ama üç çocuğunuda epey emzirmis

-Reklam-
0 oy
(3,107 puan)

doktorun acemi bi doktor demekki merak etme bebek emdikçe azda olsa cikar zaten ucu önemli degil kahverwngi kisim önemli bide bol süt olmasi göğüs ucuna takilma simdiden daha gebeliğin başindasin

0 oy
(106 puan)

Benimde öyle üşüyünce çok hafif beliriyor. Ama bu konuyu takma çünkü bebekler ucunu değil kahverengi yerinin tamamını alarak daha iyi besleniyor. Öyle daha fazla süt geliyor ayrıca acı ya da yara olmuyor. İstersen doğru emzirme yöntemlerine bak internetten.

0 oy
(1,322 puan)

Bnmde göğüs ucum hic yok denecek kadr kucuktu emerek biraz buyudu ama bazi kadnlara gore hala kucuk ama o kadr cok sutum vardi ki bebek gayette iyi emerdi doyardi zatn bebek ucu agzina almayacak ki kahverengi halkayi agzina alacak emdikcede vakumlayarak o uc disari cikar merak etme

0 oy
(27 puan)
Bi zaman lar bnm.kide öyledi ama.gebeligim.ilerdekici ucu çıkmaya başladı şuan 14 haftalığım 

0 oy
(3 puan)

İnşallah benimde ilerleyen haftalarda çıkar. Şimdiden telaş yaptım çözümü falan varsa yapayım diye. O kahverengi bölgeyi meme ucu olmadan da tutabilir ya bebişler doğru mudur ?

(27 puan)
Evet ztn bir kere emzir çıkar artık eskisi gibi olmaz
(3 puan)
İnşallah kuzum ya
0 oy
(199 puan)

Benimde sol göğüsüm öyle içe göçük. Hep merak etmişimdir nolcak diye güzel denk geldi bu soru korkuyodum kör olur süt gelmez ordan diye :) 

(3 puan)
Benim 2 göğsümde aynı durumda o yüzden bayağı korkuyorum bu durumdan
(27 puan)
Gebelikte korku iyi değildir kızlar bunları dert Edip stres e girmeyin
(3 puan)
Doğru söylüyorsun burdaki cevaplarla biraz daha rahatladı içim
0 oy
(3 puan)

Hepinize tek tek teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi bol bol emzirebiliriz :) 

(27 puan)
Amin amin canım.ins
0 oy
(1,610 puan)

Onun masaji oldugunu duydum internwtten arastr bir bak meme ucu bebwk emdikce de cikar zaten 

(3 puan)
Teşekkür ederim bunu bir araştırayım ben.
0 oy
(35 puan)

Slm kizlar.meme ucu içe kacikve bebegini doyasiya emziren biriyim.hic korkmayin.oglum 9 yaşinda simdi.ikinciye hamileyim .yine ice kaçik ucu gogsumun.onlar emerek cikariyo merak etmeyin.

0 oy
(75 puan)

Tatlim benimde oykeydi ve ben emziremedim gogsum sistikce bebek hic alamadi agizina eger seninde oyle olursa sut sagici aletlerden al yada pompayla sag yumusuyunca ver agzina oyle alir insallab bende suan 2 gebeligim yine ayni seyleri yasarim coxugumu emziremem diye korkuyorum acikcasi

0 oy
(70 puan)
Canım benim de göğüs uclarim içe çöküktü yoktu oğlum doğunca mecburen silikon kullandım mememe alışana kadar alışınca silikonu bıraktım mememi tutabiliyordu. Ama meme ucum sadece nokta kadar çıkabildi şimdi 2. Çocuğuma hamileyim ve göğüs uclarim yok denecek kadar az aynı şekilde emzirmeyi düşünüyorum. Korkma emzirebilirsin. 
0 oy
(9 puan)

Benimde aynı malesef oğlumu emziremedim pek bu yüzden süt dolunca sertleşiyor ve o zaman hiç tutamıyor bebek silikon uc denedim onunla da tutmadi oğlum bir süre sagip verdim 4 ay direndim sonra zaten su tum kesildi su an 2. Gebelik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ki muhtemelen aynı olacak

0 oy
(334 puan)

Canım benim de öyleydi bekarken hamileliğinde yavaş yavaş çıktı ama yine icteydi şimdi doğum yaptım büyüdü bebek emdikcede büyüyor takma çıkar :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 183 göst.
0 oy
8 cevap 216 göst.
3 Haziran 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde 888Rabia (100 puan) sordu
0 oy
5 cevap 265 göst.
21 Ocak 2021 Doğum kategorisinde AyliNehir (13 puan) sordu
0 oy
6 cevap 268 göst.

650,057 soru

3,423,583 cevap

4,255,507 yorum

183,722 üye

...