0 oy
3,866 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (862 puan)
Arkadaşlar Bi yerde okudum sabah ilişkiye girmek gebelik şansını biraz daha yükseltiyor diyolar bilgisi olan varmı şuan tam yumurtlama günümdeyim? 

32 Cevap

0 oy
(117 puan)
Ewet canim bende oyle biliyorum kessinlikle faydasi vardir diye dusunuyorm 
-Reklam-
0 oy
(56 puan)

  • :)Bence gece yapmalısın üstüne uyuman lazım ki tutsun 
0 oy
(25 puan)
Bizde tesadufen iliskimiz 4u 5i buluyodu. ve  vaginizim oldugum icin ilk iliskilerimdi. iliski zamani vaginizmi yendigim icin cok mutluydum ve esimde 4ay sonra iliski yasadigi icin asiri mutluyduk 2mizde. ve o zamanlar balli bademli muzlu tarcinli sutlu yulaf yerdik. ve hic ayaga kalkmadim hicbir iliskimde 30dk uzaniyodum ayagmi yatagin kafasina koyup 5dk  ayagmi yukari dikiyodum gulmuyodum spermler disari akmasin diye. bide esim bosaldikdan sonra ilk 4 5 dk icimden cikmiyodu.  boyle her iliskide. mutlulukda cok ise yariyor akliniz cocukda kalmasin. o an mutlu olun ki spermler kaliteli olsun.  ve adetimden 1hafta gecdi daha bekliyoru tahilil yapmak icin . insAllah olmustur. Allah isteyen herkese nasip etsin Amin.
Kız yazini okuyunca istemsizce gülümsedim. Gülmüyodum yazmışsın ya bende yasiyorum aynısını eşim güldürüyor o halde birde gülme gülme diyo demekki bi tek ben değilmişim:))))
(25 puan)
hahah :DD :D
0 oy
(25 puan)
bide 1gunden 1 iliski yapin en fazla 2gunden bir. iyi beslenin. findik badem bal sut falan.  2gunden fazla araya mesafe sokmayin. iyi olur insallah o ay pozitiv olun mutlu olmaya calisin bebegi dusunmeyin. sinirden stresden uzaak olun. siz mutlu olursaniz hersey daha guzel olur.
(102 puan)
Sabah spermler daha hareketli oluyor doğru.Ve ilişkiye girmeden yarım saat önce eşine sade türk kahvesi içir hareketini hızını artırıyor.Ayrıca ilişki sonrası eşin beline yastık koysun sen kalkma ve o şekilde en az uç dört saat yat. İnşallah rabbim nasip eder.
0 oy
(1,161 puan)
Rabbm öncelikle gönlüne gore versn cnm ilişkiden snra hemen ayağa kalkma ve kalçanın altına yastık koy ayaklarn yukarda kalsn bir 20 dk falan bn öyle yapmistm 
0 oy
(45 puan)
Bende duymuştum böyle sabaha karşı 
0 oy
(105 puan)
Cnm su kadar soylim hamile kalmanın enniyi yolu gonlunu ferah tutmak ve her ay hamilemiyim diye dusunmemek ben 9ay korundum hamilelik dusundum ilaci biraktim zaten genelinde ilaci biraktiktan sonra 3 4 ay anca hamile kaliniyir diye ben 3ay hep gebeyim geciktim diye baktim hamileyim  diye artik en son aman artik takip etmeui birakicam akisina birakicam dedim rabbim elbet nasip eder dedim artik bosvermistim relaxtim yani hi baktm tam 4 ay derken hamile kaldim demek ii sterssiz ve hayirlisi diyerek Allaha birakmakmamis dedim yani demek istedigim gönlünü ferah tut akisina birak Allaha sigin ot du peynirdi Allah istemedikten sonra en kralndoktora da gitsen olmaz stersizol kafan rahat olsunninsallah nasip olur herkese
0 oy
(1,070 puan)
Sabah uyaninca erkekler daha dinç ve güçlü oluyor hamileydim kaybettim bebeğimi fakat sabahlari yumurtlama günlerimizi değerlendirilmiştik ve yarım saat boyunca bacaklarimi dikip belimin altına yastık koyup uzanmıştım.  Ilk denemede rabbim nasip etti fakat tamami olmadi rabbim nasip etsin insallah :)
0 oy
(89 puan)
Bende öyle okumuştum dinlenmiş yumurta daha verimli oluyor diye 
0 oy
(446 puan)
Vala bn ilk defa duydum  bunu doğru olabilir  çünkü bnim eşimin  işi nedeniyle  genelde bizimde  hep gündüz  sabah olur şükür  bn çabuk  hamile  kalırım  

olabilir  yani
0 oy
(650 puan)
Doğru canm bu senden ötürü değil sabahları erkek spermleri en verimli zamani oldugu icin.sperm ne kadar sağlıklı güclu olursa yumurtalıga okadar iyi ulaşır sebep bu yani.
0 oy
(2,091 puan)
Canım yumurtlama gününde değil 1 2 gün öncesinde ilişki olunca  daha yüksek gebelik şansı   hayırlısı olsun ama tutmazsa eğer bidahakine öyle dene :)

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 3,924 göst.
0 oy
7 cevap 722 göst.

651,112 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...