0 oy
1,277 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (50 puan)
Çoğu anneler cinsiyet öğrenmeden önce hissettiğini ve doğru çıktığını söyluyor siz de de öyle mi oldu ve ne zaman hissettiniz merak ettim
Gebelik haftası 7+2

41 Cevap

0 oy
(1,858 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Bn erkek gibi hissettim belkide erkek olmasını istediğim için kendi isteğim hislerimin önüne geçmiş olabilir. 

Erkek diye hissettim erkek çıktı :D 

(50 puan)
Tebrik ederim :) Ne kadar guzel bisey gercekten bende 3 cocugum olsun istiyorum ilki erkek ikinci kız ücuncu farketmz :D istegim bu yonde ama ilk gebeligim erk istedgm halde kiz hissedip kiz diye kiz isimlerine bakiyorum :D Bakalim bnm hislerim ne kadar kuvvetli :D sizin hisleriniz kuvvetliymis gönlunuzce olmus insallah saglikli hayirli bi evlat olsun :))
(1,858 puan)
Amiinn.. Aminnn. ALLAH seninde gönlüne göre versin :)
(50 puan)
Amin insallah tesekkur ederim :))
-Reklam-
+1 oy
(279 puan)
Evet ilk hamile kaldığımı öğrendiğimden beri içime kız doğuyordu öğrendim kızım olucak inşallah 
(50 puan)
Tebrik ederim saglıkla kucagınıza alın insallah :))
(279 puan)
Amin inşallah
0 oy
(319 puan)
Iki kızım var. Ikinci kızımda hamileyken erkek olmasını istediğim halde hep kız hissediyodum ve kız oldu. Şu an tekrar hamileyim 9 haftalık erkek hissediyorum.  Hayırlı olsun bakalım ne olucak
(50 puan)
Hayırlısı olsun ben de kız hissediyorum ama oglum olsun istiyorum ilk cocugum bi abi olsun diye :) saglıkla kucaginiza alın insallah :))
(319 puan)
Amin cümlemizin
0 oy
(655 puan)
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kızım geliyor dedim %100kız dedim 12.haftada kıza benziyor dedi doktorum 16. Haftada kesin kız dedi 33üm hala kız :) 
(50 puan)
Tebrik ederim gercekten :)) umarım isteginiz de o yöndedir :) sağlikla kucaginiza alın inşallah az kalmıs zaten sizin hayirlisiyla :)
(655 puan)
Amin inşallah kalbinizden gönlünüzden geçen olur en önce sağlıkla :)
(50 puan)
Amin insallah tesekkur ederim :))
0 oy
(86 puan)
Ben erkek hissediyorum demiştim hatta rüyamda bile gördüm ama doktor kız dedi :) 
(50 puan)
Tabiki insallah :)
(978 puan)
Rüyalar ters cıkıyor bir önceki hamileliğimde hep oğlumun olduğunu görürdüm kızım oldu şimdikinde ise kızım olduğunu gördüm hep bu da erkek..ters cıkıyor rüyalar bazen
(50 puan)
Olabilir ben kiz gordum ama bi gun otobus duraginda beklerken masmavi gozlu bi kadin gormustum ayni gun iste o kadindaki masmavi gozleri benim kucagimdaki kiz bebekte gordum ruyamda . Etkilenms olabilirm :) sizin ikisi de ters çıkms :)) saglikli olsunlar da tabiki en onemlisi bu . Ins hayirli evlatlar olurlar :)
(6 puan)
Zaten rüyada görülenin tersi oluyo canım genellikle rüya tabirlerindede bu var. Kız görünce erkek erkek görüncede kız oluyo. Ben rüyamda 2 defa kız bebeğim olduğunu gördüm geçen hafta oğlum olacağını öğrendim ve bu riya işine de inanıyorum çünkü 1 K izim var 18 aylık ellerinizden öper. Onda da hep erkek goruyodum. Tersi oluyo yani canım
(978 puan)
Aynen katılıyorum genelde ters cıkıyor bebek rüyalarıı
0 oy
(86 puan)

Ben erkek hissediyordum hatta rüyamda bile gördüm ama doktor kesin değil ama kız dedi :) 

0 oy
(6,116 puan)

Kız hissettim erkek çıktı :D

(50 puan)
sürpriz yapmıs demekki :) böyle de ayrı bi heyecanlı zaten bence : )) ben kız hissediyorum diye kız ismi düsündum erkk yok bosuna dusunmeyim diyorum hayirlisi artik :) saglikla kucaginiza alin insallah :)
(6,116 puan)
Amin hepimiz inşallah ❤️ :)
0 oy
(536 puan)
Ben rüyamda gördüm kız olduğunu ve rüyamda gördüğüm şekilde söyledi doktorum :) ondan öncede kürtaj olmuştum kalbi atmadığı için oda erkekti bence içimdeki hise göre eminim erkekti :(
(50 puan)
Bence de zaten çoğunluk hisseden kısım . Hayırlısı böyleymis . Bu evladin saglikli hayirli bi evlat olsun insallah :)
(536 puan)
Amiiin inşallah
0 oy
(329 puan)
Bende hep erkek hissettim ve erkek tir 34+4olduk hala erkek
(50 puan)
Tebrik ederim :)) gönlunuzden geçen olmus ins isteginiz de bu yondedir :) saglikli hayirli bi evlat olsun insallah :))
(329 puan)
Aminn inslahh cumlemizin
0 oy
Hep kız hissettim hatta gergin rüyamda görüyordum kız olduğunu 12haftamda cinsiyetini öğrendim kız dedi doktorum sonra hiç görmedim rüyamda 
(50 puan)
Diyorum çogu anne dogru hissediyor gercekten tuhaf ama :) tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah :))
Amin canım inşallah sağ salim bütün bebisleri alırız kucagimiza
0 oy
(867 puan)
Ben daha evlenmeden evvel hep icimden ilkim kiz 2. Erkek  diyodum alahin izniyle oylede oldu nasip olurda oglumuda alirsam insallah kucagima kalbimden gecen gercek olmus olacak.
(50 puan)
Insallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin çok şanslısiniz . Gonlunuze gore olmus gercekten :)) hayirli evlatlar olsunlar insallah :)
(867 puan)
Amin canim. Seninde insallah gonlune gore olur.
(50 puan)
Insallah tesekkur ederim :)))
0 oy
(752 puan)

Bende kız hissediyordum kızım olucak Çok şükür<3

(50 puan)
Ben de kız hissediyorum ama duygularım çok değısik :)) Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz hep ozenmisimdir hem hissedip hem de istedigi o yonde cinsiyete sahip evladi olanlara ama tabiki once saglik gerisi hic onemli olmuyo bi anne icin :)
(752 puan)
Tabikide sağlıklı olsun da erkek kız farketmiyor tabi biraz büyüsün seninde hislerin netleşir benim bebeğim 16+4 haftalık Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın amin inşallah
(50 puan)
Amin insallah :))
0 oy
(610 puan)
Evet hamilelimği öğrendiğimde 6-7 haftalık hamileymişm öğrendiğim zaman benimde eşimin de içinden erkek geçti ta ki cinsiyetini net öğrenene kadar hiç değişmedi bu his ve 21.haftada öğrendik ki erkekmiş :) 
(50 puan)
Eşin de oyle istedi demekki :) gönlunuzce de olmus :)  tebrikler :) saglıklı hayırlı bi evlat olsun insallah :)
(610 puan)
Amin canım inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah
0 oy
(62 puan)
8+4üz erkek hissediyorum aşırı. Erkek İsimleri bakıyorum hep :) bakalım doğru çıkacak mı 
(50 puan)
Ben de sizin gibi merakla bekliyorum inş bizimde gönlümuzce olur kız hissediyorum ama ilk bebegim olucagi icin bi abi olsun diye erkk istiyorum inanilmaz merak ediyorum kiz hissettgm icn de kiz isimleri bkmaya dewam ediyorum komik bi haldeyim :)) insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz :))
(62 puan)
Aminnnn hepimiz inşallah
0 oy
(418 puan)
Evet canım en başından beri kız hissediyorum ve Allah 'ın izniyle bir kızım olucakmış
(50 puan)
Anneler gercekten hissediyor demekki cok kişi hissetmis :) tebrik ederim saglikla kucaginiza alin ins hayirli bi evlat olsun :)
(418 puan)
Amin canım saol seninde öyle inşallah:)
0 oy
(129 puan)
Ben erkek hissettim kızım olcak acaba Dr yanlış bakmış olabilir mi diye düşünüyorum ama bakmamıştr tabi ben yanlış hissetmişim 
(50 puan)
Çoğu anne dogru hissetmis ama tabiki yanılmalar da olmuş :) tabiki doktor en dogrusunu söyler ;) siz de saglikla kucaginjza alin insallah :))
0 oy
Benim de hissiyatım doğru çıktı. 
(50 puan)
Tebrik ederim gercekten hisseden çok anne var tahminimden daha çok . Hep yakınlardan filan duyardım demekki çogu dogru :) saglikli hayirli bi evlat olsun insallah :)
0 oy
(141 puan)
Evet bende ilk hamile olduğumu ogrendigimde erkek hissetim ve suan 34 haftaligiz ve bebegimde erkekk 
(50 puan)
Tebrik ederim siz de bu konuda hissiyatlı annelerdensiniz :)) sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin Allahım insallah .
(141 puan)
Amin cümlemizin
0 oy
(121 puan)
Benim ilk oğlumda kız hisediodum erkek çıktı şidmide bi kız istiyoruz ama erkek hissediyorum rüya bile gördüm ama hayırlısı olsun inşalah bende 7 haftalık hamileyim şimdi 
(50 puan)
Ben de sizin gibi karışığım erk istiyorum kız hissediyorum insallah gonlunuzce olur sizinde benimde. Saglikli olsun da en onemlisi o tabiki . :) ikinci evladinizmis hayirli evlatlar olsunlar ins :) 7.haftalık olana ayri bi yakınlık hissediyorum ayni zamanlarda evlatlarimizi kucagimiza alicaz diye :)) benimki ilk olucak Allah nasip ederse :) Tabiki tum anneler saglikla evlatlarini kucaklarina alsin insallah :)) rabbim hepimizin gonlune gore versin :)
(121 puan)
Amin inşllah
0 oy
(574 puan)
3 oğlandan  sonra herkes buda erkek tir dedi ama hep kız  hissetim  ve kızım  oldu çok şükür  şimdi  2.5 aylık 
(50 puan)
Ayy maşallah :)) yalnız 3 abili bi hayat kız için biraz zor olabilir :)) biz 2 kız kardesiz ben ablayim ama hep bi abim olmasina heveslenmistim o yuzden ilk bebegim erk olsun istedim hayirlisi ama tabiki : )) saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 677 göst.
0 oy
3 cevap 449 göst.
0 oy
5 cevap 92 göst.

649,910 soru

3,423,023 cevap

4,254,893 yorum

183,682 üye

...