0 oy
512 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (90 puan)
kapalı

Hamiş anneler. Eşim tutturdu babamın adını koycam diye . Soyle bi sorun var ki ben eşimin babasıyla daha doğrusu ailesiyle konuşmuyorum. En baştan beri beni istemediler babası bana mesajlar atti evime adım atma.vs diye. Bunların hepsini eşim biliyor fakat hala koyucam diyor. Ne yapmam lazım bu durum beni cok uzuyor. Hamileyim eşimin ne annesi ne babasi ne kardeşleri arayip beni tebrik bile etmediler. 

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

+1 oy
(264 puan)

Canım erkekler böyle üzülme bebeğine etkileniyor takma zamana bırak belki dogumdan sonra faz gecer. 

(11 puan)
Seni cok iyi anlıyorum bu isim mevzusu daha cinsiuet belli olmadan tartışmalara başlamıştık neyseki kız oluyo tartışmada bitti:))))
(90 puan)
Aynen öyle.canim biktim wallahi
(90 puan)
Suan ne desem kar etmiyor inat etmiş koycam da koycam doye
(0 puan)
Babasının ismi ne
(973 puan)
Ays 3 minas allah yardımcın olsun canım erkekler öyle hepsinde var bende istemeyerek kezban kattım kızıma babası koydu daha doğrusu bende yanına ecrin koydum hep ecrin söylendi sende bi tane yanına bi isim koy onu söyle canını sıkma ismi güzelse kayın babanın birde öyle düşün iyi yönden benim k.babamın isminide koydu eşim osman ben hz osmanın ismi oğlumun ismi güzel diyerek söyledim ama kızımda şimdi 12 yaşında orta okula gidyor orda da kezban diyorlarmış eve gelip canı skkılıyor istemiyorum kezban ismini diye şindi eşimin kafaya tak etti ismi değişiyor şükür kızmın mahkemedeyiz hem kezban yalncı demek hiç güzel degil anlamı annen küser diyorum bizim kaynana herşeye küser ağlar eşimds diyor küssün bir gün 5 gün küser alışır benim kızmımın psikolujisi daha önemli diyor sende kötü düşünme belki vaz geçer şimdi olmazsa ilerde
-Reklam-
0 oy
(133 puan)
Güzelse ismi koyabilirsin aslında babasinın ismi olarak düsünme. İcine sinmiyosada koymak zorunda degilsin zaten seninde cocugun bu ortak bi karar olmasi gerekir.
0 oy
(392 puan)
Hayr isim koymak nedir birde israrla arkds zatn bu cocuk sizin soyadınızı tasiyor ismide bir zahmet anne dusunsun. Ayar oluyorum şöyle anlayissiz eşlere
0 oy
(420 puan)
Muhtemelen eşin kendi açısından stratejik dusunuyor. Yani babasının ismini koyarsa babası size karşı yumuşar, kabullenir gibi dusunuyor bence. Ama hiç gerek yok. Dinimizce de  Isim hakkının annenin onceliginde oldugunu belirt. Acıyı, ağrıyı, sızıyı çeken anne neticede . Anlamaya çalışsın. 
0 oy
(1,298 puan)
Ya benimde ikinci gebeliğim oğlumun adını beraber koyduk kızımıda bulmakta çok zorlandım isim konusunda eşim biraz eski isimleri istiyor daha duyulduk bilindik ama sonunda benim istediğim oldu şükür çünkü nasıl zorlandığımı görüyo bu gebeliğim zor geçiyor sende bunları diyebilirsin hamileliğin zor geçti gini ne hallerler taşıyıp doğurduğunu istemediğini ismi beraber karar vermek istediğini felan 
0 oy
(114 puan)
Bizimkide isrr etti koyucam die. Bende benm babamin isminide yanina eklersen kabul ederim dedim iki isimde birbirine uyuyodu koyduk.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 938 göst.
27 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde EeKk66 (192 puan) sordu
0 oy
41 cevap 1,709 göst.
0 oy
9 cevap 407 göst.

650,416 soru

3,424,917 cevap

4,257,166 yorum

183,803 üye

...