0 oy
504 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,431 puan)

Kızlar bugün Dr a gittim iki defa nst yapıldı en son su iç merdiven çık ve biraz yürüyüş yapıp 20 dk sonra gel nst çekelim dedi anlamadım doğrusu düzgün bilgi verilmedi. Bebeğim hareketsizdi biranda çıldırmış gibi hareketlendi hastanede. Bir sorun yok dendi ama içim fazla rahatlamadı. Bebekte bir anormallik yok demi.

image

Gebelik haftası 37+2

4 Cevap

+1 oy
(126 puan)
Canım sancın da yok bebek kalp atışında çok iyi bildğm kadarıyla ama bna da geçn su iç dedi hemşire yanımdaki bayana da açmısınz bişyler yiyin dedi 
(1,431 puan)
Yemek yedin mi diye sordular toktum ama su iç ilk kez dendi acaba bebek oksijensiz vs mi kaldı dedim unuttum sormayı doğumla ilgili konuşunca Dr umla.
(126 puan)
Yok oksijensiz kalsa söylenrdi hiç kötü düşnme kaç dakika kaldın nst de riskli olunca 40 dakkadan fazla kalınıyor
(126 puan)
Biz ymek yemedğmzde tansiyon düşük oldğndan bebek kalp atışı ymek yemeği için fazla yüksek olmuyor nst de ki o kağıtta çıkması lazım doktorlar ona göre istyrlar birde
(1,431 puan)
Bir saat nst de kaldım nerdeyse anlamadım neden döne döne baktılar. Doğru dürüst açıklama yapan da olmadı
-Reklam-
+1 oy
(5,413 puan)
Kalp atışı normal ama sancin cikmis sanki tam net değil canm fotoğraf bebeğin harketli olması iyi bişey demekki uyumuyordu
(1,431 puan)
Bebeğim iyi olsunda sancım iki haftadır ara sıra oluyor. Kasıklarımda sanki bütün yükü. Günümüz geç verildi o yüzden korkuyorum erken gelirse o sancıyı çekip sezeryana girmekte kötü. İlk doğumum suni sancı ile sezeryanla doğum oldu.
+1 oy
(865 puan)
Bende de aynısı oldu bebeğin uyuyor herhalde aç mısın dedi değilim diyince serum verdiler iki saat sonra tekrar nts çekildim sıkıntı yok dediler . 
(1,431 puan)
İlklere bakmadım olabilir bebeğim çok hareketli değil diye gittim zaten, sonra şu içtim merdiven çıktım o zaman ne olduysa oldu.
+1 oy
(232 puan)
Bebek ilk basta uyuyo yada sakinmis ama sonralarda oynamis sanirkm sanci gorunmuyor suanda da cnm
(1,431 puan)
Nst den bebeğin oksijen durumu vs de görünüyor diye duymuştum. Ama anlamıyorum. Su vs iç diyince içime bir kuruntu düştü neden sormadım diye. Bir problem yok desede ben biraz fazla korkuyorum bebeğime birşey olacak diye elimde değil.
(232 puan)
Sole yani bebegin hareketi ve icindeki su dalga sesleri olculur ama suan bi aknti gorunmuyor oek harektizse oyuzden dir benm ilk kzm hoc durmuyodu bna dktrm gekirkn cikolta vs su icme dddi su ictgn zaman biraz daha hareketli olirlar belki ondan demistir ve ikinci kzmda da su vs ic dedi hemsire snku hareketsz dedi icine juruntu dusurme dua et sen takdir rabbimin sen suyunu vs ic kontrolde yazarsin ins sorun cikmaz cnm
(1,431 puan)
Allah'tan her hafta kontrole gidiliyor ilk zamanlar iyi kötü geçiyor ama son günler geçmiyor sanki. Teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz atlatırız.
(232 puan)
Normal artk agirlasr agri olur baski batma olur amin insallah rica ederm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.

651,271 soru

3,428,353 cevap

4,260,874 yorum

184,086 üye

...