0 oy
325 göst.
Doğum kategorisinde (452 puan)
Kizlar 2gun önce cok sukur oglumu kucagima aldim sancim basladi evde sancimi cektim sonra siklasinca hastaneye gittim 7cm aciklugim vardi.dogumum zor gecti complicatiyonlar oldu ama cok sukur bebekde bende iyiyiz. Valla dogum sancisinda herkese dua ettim bebek isteyen lere rabbim hayirli saglikli evlat versin. Hamile kalanlara da hayirlisiyla saglikla dunyaya getirsin.

Uzun uzun anlatmak isterdim ama dedigim gibi sorunlar cikti etkilenenler olmassin diye anlatmak istemiyorum cunki her hamilelik farklidir.

5 Cevap

0 oy
(1,551 puan)
Hayirli olsun kuzum gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallah darisi bizlerin basina
(452 puan)
Amin cnm hayirla saglikla alin kucaginiza
-Reklam-
0 oy
(963 puan)
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin canim darısı bizim basimiza:)
(452 puan)
Amin canimm insallah
0 oy
(683 puan)
Rabbim anneli babali buyutmek nasip etsin canim guzel düşüncen icinde ayrica tebrik ederim burda insanlari korkuttuyorlar gerek yok hamillelik zaten piskolojik bir sendrom birde kotu hikayeler insani iyice yipratiyo cok sukurki siz saglikla kavusmussunuz insan zaten kucagina aldimi geciyor hersey benim 3. Olacak insallah
(452 puan)
Aynen katiliyorum sana. Her dogum farkli . Rabbim kolaylik versin insallah
0 oy
(81 puan)
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah 
0 oy
(19 puan)
Allah anneli babali boyutsun. Bende 38+6gun hamileyim. Ara sira kasilmalarim olur. Sizdede ele olmushdu? Dogumun yaklashdigini belirtir bu agrilar? Ben cok merak ediyorum dogumum ne zaman bashlayacaq diye. Lutfen bir az anlata bilirmisiz? Nasil agri olur diye.
(452 puan)
Canim ben dogumdan birgun oncesi tuhaf olan yani normalde olmiyan bisey asiri yemek yedim okadar yedimki hala doyma hissim yoktu ishal dim gece agrilarim basladi duzensiz. Sonra sabah 9da sancilarim basladi 15dkk da bir ilk bilemedim duş aldim agri kesici ictim uzansim baktim hala aynii o sanciyi 17e kadar hissetim 17den sonra 6dkkda bir oldu hastaneye geldim . Geldigimde 7cm acikligim vardi.
(19 puan)
Canim senin nishanin ve ya suyun hastanede geldi? Yoksa evde hiss etdin.
(452 puan)
Aaa evet ou unuttum soylemeye nisanim geldi bide evde suyumu hastanede patlatilar
(19 puan)
Cok teshekkur ederim.

İlgili bir soru bulunamadı

651,463 soru

3,429,100 cevap

4,261,657 yorum

184,125 üye

...