0 oy
326 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
Sağlık ocağı hemşiresi bana d3damla verdi herkes bu haftada başlıyor mu acaba ?
Gebelik haftası 13+5

7 Cevap

0 oy
(867 puan)
Ne damlasi canim gebelikde bana hic damla verilmedi. Saglik ocaginda özellikle doktor haric ilac veren olmaz.
(867 puan)
Yani bebeklere veriliyor standart olarak ama gebelere verildigini duymadim. Belki tahlillerde  eksikligin cikmistir bilemedim simdi.
(867 puan)
Gebelikte once folik asit sonrada  cogunluk kan ilaci ve karma vitamin baslatiyorlar
(76 puan)
Tahlil yapılmadı c
(867 puan)
Yani zararli birsey degil d vitamini eksikligi olmamasi icin tedbir amacli verilmistir. alti üstü  vitamin ama herseyin fazlasi zarar tahlillerin yapılmadan vitamin takviyesi kullanmak cokta iyi bisey degil kadin dogum uzmanina danis tahlillerin yapilsin ihtiyacin varsa ona göre  kullanirsin.
(76 puan)
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(14 puan)
Saglık ocağı hemşiresinin verdigi ilacları bana doktorum kullanma demisti
(76 puan)
Hadi ya bende doktoruma sorayım bi
0 oy
(1,076 puan)
Canım bana da demir ve d vitamini bereyim doktorun vermediyse dedi saglık ovagında ben doktoruma sormam lazım dedim doktorum da kan değerlrime baltı demiri gerek görmedi yaklaşık 20. Haftamda yanlış hatırlamıyosam d vitaminine basladım doktorumun önerisiyle
(76 puan)
Bende doktoruma sorayım o zaman cnm
0 oy
(1,020 puan)
Sağlık ocağındaki senden sorumlu ebe vermiştir. Tüm hamilelere veriliyor ücretsiz vitaminler doktoruna sor öyle kullan diyorlar.  Sende doktoruna sormadan kullanma. 
(76 puan)
Tamam cnm sağol
0 oy
(784 puan)
Ben sağlık ocağından değil de kendi doktorumun verdiklerini kullanıyorum bana da demişti damladan vereyim diye bana kendi doktorum karma vitamin ilacı verdi onu kullanıyorum sen de sor doktoruna kullan derse kullanırsın ya da ben sana başka yazcam falan der belki 
(76 puan)
Tamam cnm ilk fırsatta sorarim
0 oy
(1,636 puan)
Bana da verdiler devit-3 içtim yarıladım sonra  ilçede hastaneye gittim kadın doğuma, bana o ilacı içtiğim için kızdı dediki sana bunu kim verdi bunda paraben var ben hastalarıma kullanmıyorum dedi suda eriyen kalsiyum magnezyum verdi hap içmediğim için. Kullanıyorum dün içmedim sadece. 
(76 puan)
Hadi ya gerçi doğru genelde sağlık ocağının verdiği her şeyde paraben var
(1,636 puan)
Kadın doğum doktorunun verdiklerini kullanıyorum ferrum. Efermag ve troid den dolayı levotiron kullanıyorum ilaç olarak bu kadar.
0 oy
(217 puan)
Banada verdiler d3 vitamini.dvitamini degerlerim düşük çıkmıştı o yüzden sabah aksam kullan dedi gebelere artik hep veriyor sağlık ocakları 
(76 puan)
Bana tahlil yapmadılar cnm

648,150 soru

3,416,391 cevap

4,246,875 yorum

183,197 üye

...