0 oy
278 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (192 puan)
Ilk doğum zor mu

2 Cevap

0 oy
(605 puan)
Herkesin doğumu farklı canım. Çünkü herkesin acı eşiği farklı. Bazıları iki üç gün sancı çekiyor kimisi bir gün sancı çrkip doğuruyo. Belli olmuyo yani 
(192 puan)
Anladım canım allah hepimize bütün anne adaylarına yardım etsin
(605 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(104 puan)
Bilmedigimizden zor diye dusunuyoruz oysaki degil canim. Ben cok korkardim ama ilk dogum olmasina ragmen anlamadim bile dogurdugumu. Sadece karin agrim varfi suyum kanamam olmadi die doktora gitmedim. Kanama oldu 3 saat kasilmanin sonunda hastsneye gittim iyiki gitmisim 8cm acilmam olmus az kalsin evde doguruyomusum :))) yarim saat sonra prensesim kucagimdaydii. O an geldiginde inan  bana bebek dogsun diye caba sarfediyorsun. Zor evet ama yoruldugun icin zor geliyor acıdan degil. Enerjin tukeniyor sadece. Benim toplam 4 saat surdu sancimla dogumum. Uzun surenlerde var ama tamamen psikolojiyle de alakaliii. Kendini rahatlatirsan kolay olur :)
(104 puan)
Amin.. Cok iyi anlıyorum bende cok korkuyordum çünkü.. guzel seyler düşün her anın tadini cikar dünyanın en guzel hissi inan bana. Korkup sezaryene yönelme inan bana sezaryen cok daha zor.. allahim kolay ve istedigin gibi bir dogum nasip etsin..
(192 puan)
Aminn inşallah hepimize canım :) peki çok afedersin ama bir şey sormak istiyorum acaba doğum esnasin da büyük abdestini yapma ihtimali oluyor mu insanın o hikinma da kusura bakma soruyorum ama merak ediyorum işte ne yapayım
(104 puan)
Yok olur mu sormalisin tabiki. Bende çekinirdim ama dogum oncesi lavman uyguluyorlar cok iyi birsey. Hem bebegin cikisini daha kolay olmasini sagliyor hem enfeksiyon kapmasin diye uyguluyorlar o nedenle tuvalet yapma gibi bir ihtimalin olmuyor. Bagirsaklarini bombos yapıyorlar cunku :)
(192 puan)
Bunu her doktor yapıyordur inşallah :)
(104 puan)
Evet normal dogumun olmazsa olmazı. Bu nedenle yapiyorlar canim :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
10 cevap 317 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.

651,023 soru

3,427,244 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...