0 oy
1,258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,917 puan)

Bugun karikatur gordum 3 bilezik 1 araba istiyordu baba adayı da ben dogururum diyordu  :) 

21 Cevap

0 oy
(1,176 puan)

:))) istemeyiz ama alırsa ne hoş olur istemeye gerek yok demi :))

(1,917 puan)
Nurtopu gbi evlat verecegiz inşallah ben hediye herkesten bekliyorum  :))
(1,176 puan)
Aslında en büyük hediye bize evlatlarımız yeterki sağlıklı olsunlar eşlerimizin cani sağolsun
-Reklam-
0 oy
(1,286 puan)

bende üç çocuk için üç bilezik istedim iki tane aldı üçüncü doğumda dedi:)) 

(1,917 puan)
Siz şansliymissiniz  ben bi kolye bulursam  :))
(1,286 puan)
iste valla hakkındır canım okadar acı çekiyoruz ben ikisiyle kafayı yiyorum bide üçüncü gelecek 20 gün sonra hele bi almasaydı çenemden kurtulamazdı valla :)
0 oy
(255 puan)

Benim eşim bana telefon aldı hediye olarak ..doğumuma 2 ay kaldı 

(1,917 puan)
Ne guzellll valla
Seninki akıllıymış canım ihtiyacı hediye kontenjanından kurtarmış sen düşme onun yakasından madem öyle :)
0 oy

Kendileri  akıl eder herhalde değeri değilde ben söylemeden düşünmesi önemli ben istedikten sonra araba da alınır bilezik de ama onun adı hediye olmaz..

(1,917 puan)
Bazı erkekler hediyeden hiç anlamıyor kendin secmesi en iyisi
Benim eşim alıyor değişim kartıda alıyor beğenmezsen değiştir sen takacaksın diyor ama böyle bilezik gibi yatırımlıklar değilde daha süslü takılar bir künye almıştı 9 sene önce 3 ay önce koptu tamir edilince boncukları erir dediler onu sattım bi tek diğerlerini ömürlük kullanım zaten ben sevmiyorum bilezik hiçbir özelliği yok annem severdi onu da hiç anlamazdım..
0 oy

Benim esim kendisi sordu ne aliyim   istedigim bisey olsun diye.supriz yaptiginda iyi olmuyo :))

(1,917 puan)
Aynen begenmiyorum ben :)
0 oy
(124 puan)

Kendisinden boyle bi davranis beklemiyordum ama doguma 4ayim var henuz 6ayligiz 6adt bilezik aldi diger iki cocugumda bisey almamisti dogumada kunye alacak ins 

(1,322 puan)
Bizmde ev borcumuz var ara ara onu yapilandiriyorz o ara alacakmis gbi hissediyorm ama vermem ya birini belki evlilik bilezklermde cope gitti zatn bari bnlar bana kalsnn ;)
(1,917 puan)
Aynen öyle ve benimkilerjn icinde aileminde yaptrdgi vardi  :(
(1,322 puan)
Aynen bnde de vardi canm ama bn gonullu verdm is yeri acmak icin ama onuda batirdik tutmadi bikezklerm cope gitms oldu yapack bisy yok
(124 puan)
Ister yatirim amacli ister hediye almis sonuçta evlenirken altinlarimi vermedi pederler bileziklerimlede ev yaptik yani anlayacaginiz ne taktim nede aldim o kadar sene
(1,322 puan)
Sizinkilerde eve gitmis ama bosa gitmemis ya kimisininkini alip vermiyorlar haklarini
0 oy

Kızlar ben cigkofteyi aşırı seviyorum yemedigim gün geçmiyor illa yiycem eşime bana ne hediye alacaksın diyorum gülüyor sana 30 liralık çiğköfte alayım yeter mi diyor :))) kizkardesime sormuş ablana ne alayım sence diye bebeğe ve bana isim yazan künye alacak galiba öyle duydum ',)

(1,917 puan)
Cigkofteli kolye yapmasinda  :))
Hiç almasada haklı ama ağustosta doğum günüm eylülde doğum yapıyorum ekimde evlilik yildonumum ve kızımın doğum günü hepsi ard arda :)
Allah seni :)) çok güldüm valla yok kız kadarda değil ya
(1,917 puan)
:)  hepsi aynı zamanlara denk geliyor  1 hediyeyle hepsine sayar bence eşiniz benim esim evlilik yıldönümü ve doğum gunum arasın da 10 gün var hangi gün kutlayalim diyor :)
Evet oyle de olabilir olmasada canlari sağolsun
0 oy
(244 puan)

Ben istemistim kelepce almisti bunda da istiyicem:)

0 oy

Valla canım ben istemiyorum aslinda altında takmıyorum zaten ama alacaktır birşey kesin herkes gibi ama özellikle sunu al demem kendi ne isterse Onu alsin bence eşlerinizi çok zorlamayın onlarda en güzel şeyi almak isterler bence..

0 oy
(55 puan)

Benim eşimden çok kayinvalidem düşünüyor eşim ise gerek yok diyor :(

0 oy
(263 puan)

O bir kucak cicek diyor ama ben altn kolye istiyorm baklm :) ama hakkini yememek lazm daha iki uc ay oldu a dan z ye sıfır esya duzdu yeniden. Eski evi esyalari birakip.

0 oy
(135 puan)

Ilk doğumda istemedim ama sağolsun trabzon hasır almıştı ev alırken sattık. Peşin söyledim o yüzden bu defa satacağımız bişey olmasın satilacksa hiç almayalım insan üzüluyor :(

Aynen bilezik falan alınca satıyorlar :) o yüzden ben gerekirse ömür boyu takacağım yüksek işçilikli süslü takılardan yanayım satılacak var satılmayacak var hediye var yatırım var..
0 oy
(606 puan)

Ben hamile olmadan önce, hamile kolyesi istemiştim, bebeğimizi duyduğu an aldı sağolsun, birde doğum hediyesi altınbaş da pırlanta yüzük beğenmiştim onuda doğumu bekleyemeden gittik aldık =) 

(1,917 puan)
Bende hamile kolyesi istyrmda modeli nerden bulcm kuyumcularda oluyormu siparslemi geliyorki
(606 puan)
Canım benimki de bulamamış, normal kolye alıp gelmişti, sipariş vermeniz lazım genelde olmuyormuş
(1,917 puan)
Him sagol canim
(606 puan)
Rica ederim canım
0 oy

Valla hamilelik haberi verirken kendi kendine sana çok güzel hediye alcam dedi söylendi söylendi bir iki ay kuyumcu önünden geçerken yokbu güzel mi yok su güzel mi gerek yok pahalı şeylere olur mu öyle şey de ne istersen al dedim havasini atti gitti kendinesine son model iphone aldı sesini de kısti  ortada ne  hediye  var ne birsey :)))))) 9 ayim bitmek uzere iyi oldu hatirlattin yüzüne vuricam gece :)))))))

Canlari sagolsun hiç bir şey olmaz hediye dünyanın susudur Rabbim kimsenin eşine de benim eşime de zeval vermesin yeter.
(1,917 puan)
Amin canimm inşallah
Aynen öyle allah can sağlığı versin insanın huzuru mutluluğu olsun yeter insan kendisiyle birşey götürmüyor öbür tarafa
(715 puan)
Aynen öyle kızlar borç öducem diye onunla bir sıkıntı cekcejsem gösterişe gerek yok bizim üstümüze düşsün bebeğin bakımında yardımcı olsun kasıntı adamlardan olmasın yeter
Aynen  Valla cnm
0 oy
(2,563 puan)

Ben de bilezik istedim ilk gebeligim.

Sağolsun 3 tane birden aldı. :) aslında ben rüyamda gördum doğum yapmisim ve bilezik hediye ediyodu. Bunu soylemem uzerine bilezigimi aldı. Çok zor bullantilarla kusmalarla agrilarla dolu bir hamilelik geçirdim kendiside şahit oldu bu duruma. Hakettigimi dusundu herhalde. 

Rabbim olmayana da verir . Gucu yetmeyenede yetirir inşallah ♥️

0 oy
(1,318 puan)

bnde istememistim zor gebelik geçirdim hic aklima glmemisti hediye saolsub esim telefon almis 2. gbeliigm yine istemedim bakalim ne ypcak

0 oy
(556 puan)

Eşimle bu konuyu hiç konuşmadık  oda bişey demedi bende demedim   ama kayinvalidm hamilelimi ogrendigndn bu  zamana  gram ve para biriktiriyrdu benm içn  pazar günü verdi bana 2000 TL biriktirmİş  ne istiyorsan  al tak dedi doğum hediyem olsun dedi sağolsun  bende kolye aldım :))  

(1,917 puan)
Ne iyi kayinvalideymis valla canim
(556 puan)
İyidir sağolsun  1.5 yıllık evliyim 3 yılda öncesi var  kayinvalidm hep üstüme düşer tanstgmzdn bu yana kızı yok diye beni kızı gibi görüyor   sağolsun  bende kendisini seviyorum  çok şükür  iyiyiz yani :))
(1,917 puan)
Allah bozmasin ne guzel canim benimkide  ıyi ama eltime daha çok ilgi gosterince zoruma gittigi icin sevmeyecgm artik
(556 puan)
Amin canım tabiki sende haklısın kendince sevgi saygı karşılıklı güzel olur tek taraflı olunca  olmazki  senin kayinvalidende öle yapıyorsa sevgini haketmiyr demkki
0 oy
(74 puan)

Tuğra kolye istedim ama adam sağolsun benim için evimize dogalgaz döşüyor bebiş Ocak ayına geliyor yakıtla sen uğraşamazsin hamileyken birde doğumdan sonra senle bebeğe soğuk olur diyor kıyamam kolyeyi unuttum bana dogalgaz alıyor doğum hediyesi :) :) :) :) :)

(1,917 puan)
En iyisi canim kolyeyle isinilmiyor:)
0 oy
(61 puan)

Bizde adettir kayınbaba hem çocuğa hem geline alır almasa o hediye alana kadar çocuğu göremez 

(1,917 puan)
Çok iyi adetmis o valla nerelisiniz
(61 puan)
Diyarbakırlıylz
0 oy
(61 puan)
yeniden gösterildi

Bizde adettir kayınbaba hem çocuğa hem geline alır almasa o hediye alana kadar çocuğu göstermeyiZ 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 738 göst.
13 Mart Doğum kategorisinde Ozlem.23 (75 puan) sordu
0 oy
6 cevap 315 göst.
0 oy
4 cevap 408 göst.

647,769 soru

3,415,080 cevap

4,245,520 yorum

183,089 üye

...