0 oy
365 göst.
Doğum kategorisinde (1,431 puan)

Benim kasılmalar ve sancılarım başladı. Haftaya cuma gün verildi sezeryan doğum için ama gününü beklemeyecek gibi. Karnım taş gibi dünden beri, bebeğin hareketleri iyi. Cumartesi günü eşimin işi var o yüzden gitmedim hastaneye. Sancılar ayağa kalkınca oluyor birde uyuyunca. Sizde durumlar nasıl. Dün sadece şiddetli bir sancım oldu devamı gelmedi.

Gebelik haftası 38+0

2 Cevap

+1 oy
(1,259 puan)
Benimde dün gece adet agrisi gibi sancim oldu şuan iyiyim sanci felan yok 38+1 sen neden sezeryan olacaksin canim ben normal olsun diyorum ama gelmeye niyeti yok sanki 
(1,431 puan)
İlki sezeryan doğum olduğu için canım. Çok zaman geçtiği halde normal doğuma hiç bir Dr yanaşmadı. Karnın alt tarafına vuruyor sancı birde bele. Belim acayip ağrıyor, ayağa kalkınca da kasıklarımda bebeğim sanki çıkacak gibi ağrıyor. Kızlar erken gelirmiş diyorlar. Oğlum 41 de oldu.
(1,259 puan)
Benimkide kiz canim ama hic bel agrim yok senin varmis o zaman sancilarin bugun yarin gelebilir o zaman seninki doktoruna sole mutlaka sancin oldugunu tekrar muayene ol gerekirse rabbim sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
(1,431 puan)
Çarşamba günü gittim Dr a. Cuma günü doğum, öncesi pazartesi kontrole gel dedi. Eğer sancılar düzenli olursa gideceğim artık eşimde mecburen gelecek işleri beklesin. Banyoya girmeye korkuyorum bakalım. Çok teşekkür ederim amin inşallah. İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
-Reklam-
0 oy
(504 puan)
Ayy günümüz aynı ben de tam 38 haftalığım bugün bebeğin hareketleri var ama karnım çok sert aşırı kasılıyo kasıklarımda adet sancısı gibi sancılar var bakalım bekliyoruz bugün randevum vardı doktorum rahatsızlanmış o yüzden pazartesiye kaldı bakalım ne olacak? 
(1,431 puan)
Benimde pazartesi kontrolüm var. Bizimki pazartesiye kadar dayanırsa. Bir iş yapamaz oldum. 5 dk ayakta bir işle uğraşayım senin gibi adet sancısı gibi sancı çekiyorum. Birçok bebek bu haftada dünyaya geliyormuş. Bakalım ne zaman gelecekler:)) aynı zamanda doğum yaparız belki:)
(504 puan)
Ay haberleşelim o zaman :) bakalım belki aynı gün olur. Benimki erkek erkekler genelde 40 haftayı dolduruyomuş da bakalım artık. Hareketleri de azaldı sanki bu aralar. Bi de belim çok ağrıyo sende de var mı bel ağrısı. Bende bel fıtığı var da bazı ağrıları ona bağlıyorum ama emin olamıyorum
(1,431 puan)
O zaman ben erken doğuruyorum canım. Eğer erken gelmezse cuma sezeryan doğum için gün verildi. Ama ben daha erken olur diyorum kızım olacak çok sabırsız her gün doğuruyorum diyorum bir türlü doğmadı. Oğlum 41. Hafta doğdu sezeryanla.
(504 puan)
Canım zaten planlı sezaryenlerde genelde 38 hafta dolunca alıyolar ama benim ilk gebeliğim ve şu anlık normal görünüyo ya o yüzden doktor bişey demedi henüz. Ama her gittiğimde haftaya kadar sancı bebek hareketlerinde azalma suyun gelmezse gel diyo :D yani kısacası doğurmazsan gel diyo
(1,431 puan)
Allah yardımcın olsun canım her hafta artık gitmen lazım Dr a. İnşallah rahat bir doğum yaparsın.
(504 puan)
İnşallah ya bu hafta gidecektim gidemedim işte pazartesiye kaldı

651,266 soru

3,428,343 cevap

4,260,863 yorum

184,086 üye

...