0 oy
2,059 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (39 puan)
düzenledi

120 kiloyum dogum icin yatis yaptigimda kilomun bahsi gecermi kimsenin duymasini bilmesini istemiyorum. Esimin falan duymasini istemiyorum napmam lazim doktor yada hemsireler yada ebeler bunu sesli sekilde dile getirirmi?


Sunuda eklemek istiyorum. Herkes dogumdan korkar dogumunu nasil yapacagini dusunur. Bense kilom ya duyulursa kilomu nasil vercem diyip sadece aldigim kilolari takinti yapiyorum. Beni korkutan sey bu dogum degil. 
Gebelik haftası 35+5

24 Cevap

0 oy
(305 puan)
Niye takıldın buna bu kadar öğrenirse öğrensin ne var bunda kilonı duyunca seni boşalacak hali yok ya neyi dert ettin anlayamadım yani 
-Reklam-
0 oy
(226 puan)
Tamam dusuncende kendince hakli olabilirsn ama bisey deyimmi once bebegini sonra kendini bi dusun dogumdan sonra basina ne gelicek ya da nolcak bilmiyosun sadece kilonami takildin verirsin tip cok ilerledi migdeye kadar kucultuyolar once su anin bi tadini cikar canim ya minik yavrunu alcan kucagina
0 oy
(337 puan)
Ay biliyor musun bu sorun bendede var yeni gördüm postu. Bende 80 kiloyum ve heralde doğuma kadar 100 olurum ama eşim biliyor. Bana doktorum zayıfla diyordu hamile kalmadan ama olmuyor ne yapıyorsam olmuyor 1 gram veremedim ve düşün calisan ayakta çalışan biriydim. Akşam gel iş yap bilmem ne yine olmuyordu. Hamile kaldığım zaman 84 kiloydum mide bulantısı dan 4 kilo verdim 80 oldum. Ama sanmıyorum kilonu söyleyeceklerini. Eşine kağıt imzalatip seni içeri alırlar orda bilgi veritler kilosu boyu vs diye . Seni çok iyi anlylrum ama yapacak birşey yok. Strese girme doğumdan sonra hepsi gider djyorlar. Bide bebeğin peşinde kos yemek yemeyince gider kilolar. Güzel hamileligini zehir etme canım ben artık öyle yapıyorum:)
0 oy
(218 puan)
evet canim malesef

651,745 soru

3,430,142 cevap

4,262,788 yorum

184,209 üye

...