0 oy
359 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (70 puan)
Gebeligimjn 28.haftasi kizimda bir iki ay once kilkurdu vardi kontil icirdik ama simdi  kendi diskimda da gordum parazit icin ilac verir mi doktor.dogal yontem var mi beni kurtaracak.cok tiksiniyorum uyuyamiyorum sinirden.

5 Cevap

0 oy
Toksoplazman temiz çıktı değil mi? İlaç yazar canım ya da serum lavman verebilir. Git görünüver ne olur ne olmaz
(70 puan)
netten baktim da elma sirkeli karbonatli suyla genital bolgeyi yikayin diyor yumurtalrini olduruyormus cogalmamasi icin.ama asitli sirke karbonatta zararli olabilir.dedigin gibi disardan etki ediyor onemli olan kokten cozum bulmak ilac gerek.bir tatli kuru dag kekigi yutun sabah aksam digor o da zararli kekik de yiyemiyorum.cayini arada icihorum ama.kabak cekridegi de yiyoruz son bir aydir.cig sarimsak yut yazigordu gece yuttum.beyaz sirke vardi iyice yikadim kizimi da kendimi de inslh zarari olmaz.cok tedirgin huzursuz oldum esim sirke asitli vurma dedi ama suya karistirip gizlice yikadim dayanamadim.
Bizim burda kekik suyu düşük yapar derler. Sen boşver bu kadar yöntem deneme, birbirleri ile etkileşimi de tehlikeli olabilir. Sen derhal doktora git. Allah korusun. Kızına birşey olmaz o antibiyotik ile de tedavi olur da,sen kendi hamileliğine bak
(70 puan)
Kekik cayi tehlikeli diyorlar baya etkiliymis de.toksoplazma onu biliyorum kedi kopekten bulasan hayvandan gecenler var doktor test yapti mi bilmem hatirlamiyorum.ama kilkurdu herseyden bulasiyor yesillik yiyecekler lavobodan ev esylarindan sinekden dokundugun herseyden aliniyor ondan cok bulasici cok hizli yayiliyor igrenc birsey. kizim esim onlem amacli 1 ay önce kontil icti de gecti mi bilmem.gebeligimin ilk 3 ayinda da bit getirdi anasifindan neler cektim.ilac yazmadi doktor en son tras kopugu sıktik iyice boguyormus o gecirdi 15 gunde ancak.
Walla Allah kolaylık versin dışarda hele de okula gidip gelen biri varsa evde herşey heryer den bulaşabilir.içme kekiği sen beni dinle eskiden denize gidilecği hafta içerdik ki regl erken olalım hafta sonu olmayalım diye. Toksoplazma sadece kedi köpek değil o bahsettiğin yeşilliklerle de ilgili. Senin direncin var mı onu ölçüyor. Temiz çıktıysa daha rahat tedavisi de olur parazitler. Bekletme git pazartesi sabah basit birşeyken büyümesin. Çok geçmiş olsun tekrar
(70 puan)
Sagol cnm inslh cabuk gecer.okullar cok pis lavabolari filan.bir de 5 yasidnaki cocuga poposunu kendi yikiyor diyor anneleri tuvalete tek godnerigorlar ben kac yildir kizima gosteriyorum cocugun eli poposuna bile yetismiyor. suyu eline alamiyor ki minicik elleri hep ben yikiyorum yine icim rahat etmiyor boyle oldu surekli takip ettigm halde.elini sabunla diyorum sivi sabun akip gidigor elinden direk suya tutuyor elini bile ben sabunluyorum.arkdsalrinin anneleri hic kalkmioyr bir sey yese lavaboya gitse ne bilim onalra gelmiyor mu mikrop parazit.cocuk ne bilsin.
-Reklam-
0 oy
(504 puan)
Canım sabah aç karnına tüm bir tane sarımsak yut biliyorum tuhaf ama benm yegenimde de vardı annem öyle kurtardı onu
(70 puan)
gece yatmadan tum cig sarimsak yutun yazigordu gece zorla yuttum hic de sevmem  son bir haftadir karnim cok agriyor cok sert halsiizm cok uyuyourm midem de bozuk gibi.soguktan mi ondan mi acaba.
(504 puan)
Kilkurtu soğuktan olmaz canım yediğin biseyden olur.hazir yiyecek falan yediysen eğer ondan olur
(70 puan)
yok soguktan mi midem kotu karnim agrigor halsiizm demek istemistim ☺️
0 oy
(184 puan)
Sabah aç karnına kabak çekirdeği ye birebirdir.yoksa da yine sabah aç karnına ballı süt iç oda geçirir
(70 puan)
Doktor ilac vermezse yarin balli sutu deneyeyim o iyiymis
0 oy
(232 puan)
Benim  tanidigim yasadi bu olayi ama gebe degildi taze kabak cekirdegi varya kabagin icinden cikarip eline yapismicak sekilde kuruttu sonrada bir avuc jadar yedi ve iki gune kalmadi hepsini dokmus gormus yani dokuldugunu
0 oy
(944 puan)
Verir canim eger ailede bir kişide kil kurdu cikarsa herkes tedavi ediliyor babanizda doktora gitsin
(70 puan)
1 ay once kizim var gordum deyince gpturduk kizima esime kontil verdi onlar icti de bana birsey vermedi aile doktorumuz  o zaman yoktu zaten onlem icin esim sordu yazmadi hamileyim diye.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 776 göst.
0 oy
7 cevap 542 göst.
17 Ağustos 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Hryyldz (32 puan) sordu

649,571 soru

3,421,832 cevap

4,253,554 yorum

183,590 üye

...