0 oy
501 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (86 puan)

Test yaptim adetimden de 2 hafta gecikmisti test sonucu pozitif cikti. Suan cok rahatim hemen doktora gitmek istemiyorum.  Ama hemen gitmem gerekli mi?

Gebelik haftası 6

9 Cevap

0 oy
(3,751 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Folik asite baslatiykr normalde doktor ama srn bilirsin 
-Reklam-
0 oy
(90 puan)
Doktora 1 kere git vitamin ilaci faln yazar omdan sonra gitme bence ama.ilkte bi git
0 oy
(2,185 puan)
Canim ama bence bi git gec dollenme mi bebek iyi mi kese nasil kalbi nasil bi baktır derim
0 oy
2 hafta geçince test yapmışsın sen de maşallah belli rahat olduğun. Daha da istemiyorsan doğumda gidersin. Valla imrendim rahatlığına. Ama folik başlatır, kanına bakar, kontrol yapar kese dışı içte kanama var mı diye, Progestan başlatır. Öyle standart şeyler. Sen bilirsin, gitmeyebilirsin. Senin bebeğin el ne karışır :) 
(86 puan)
Ilk hamilelik bilemiyorum ne yapacagimi rahatlık da ondan herhalde . Teşekkür ederim:)
Yani acele etmeden adetin geçip bitmesini beklediğin için çok takdir ettim Allah biliyor. Ama abartma ne olur ne olmaz, sonra pişman olma diye.
0 oy
(1,504 puan)

Folik asit alıp kullanmaya başlayın işinizi garantiye alıp 10.haftanizda gidip keseyi bebeği görün kalp atışını dinleyin bence 

(86 puan)
Teşekkür ederim öyle yapacağım. Çünkü şuan hiç skintim yok ve benin hastane doktor fobim var .
0 oy
(1,504 puan)

Hayırlı Olsun bu arada Rabbim bağışlasın 

0 oy
(1,243 puan)
Valla benim 10 haftalık 4 defa dr a gittim keseyi gördük kalp atışını duyduk kontrol için tekrar çağırdı bu ne rahatlık anlamadım 
(86 puan)
Anam 10 çocuk doğurdu son ikisini de evde doğurdu galiba onun rahatlığı.  Allah razı olsun Nur hanım rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ins .
0 oy
(867 puan)
Bende adetim 10 gun gecmisti ama hamile oldugumu ogrenince ilk isim doktora gidip kontrolumu yaptirmak oldu kan  değerlerine gebeligin saglikli olup olmadigina bakiyor ve folik asit baslatiyor sonrasi ayda bir kontrol ister git ister gitme yapilacak tahlillerin hafta araliklari belli yaptiracak olursan o haftalarda gidersin.
0 oy
(1,798 puan)
Canm doktora gitme sağlık ocagına git zaten folik asit verecek saglık ocagında kan testini yaptr doktor sana ne zaman gitmen gerektini söyler 

647,746 soru

3,415,017 cevap

4,245,467 yorum

183,083 üye

...