0 oy
458 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
Kızlar pazartesi günü 34 hafta doluyo genel anestezi ile mecburi sezaryen olucam. Bebekle alakalı sorun yaşayan oldu mu kaç kilo doğar tahmini. Küveze alınır mı.

Ve genel anestezi sonrası nasıl bi süreç bekliyo beni  

2 Cevap

0 oy
(2,413 puan)
Neden bu kafar erken giriyorsun doguna.genel anastezi ne belde awagisimi yoksa umumi kople uyumakmi? Ben azeriyimde sozcuklerinizin bazilarini anlamiyorum.bende sezeryan oldum 38 haftamda 
(35 puan)
Plesentam aşağıda olduğu için bebeğinde benimde hayati riski var. Genel anestezi komple uyumak
(182 puan)
Benimde plesanta asagida ama bana 38 haftada sezeryan dedi
(2,413 puan)
Hm Allah yardimcin olsun korkma biwoy olmaz inwAllah.bende umumi oldum yani kople uyutuldum cunki oyle istedim belde awagisi uyuwtirulmada sonradan belde agrilar yapiyor diyor cok insandan duydum.uyandigimda usuyordum souk odaya almiwlardi kanama olmasin diye titriyordum karnima souk wey koymuwlardi.tam gozlerimi acamiyordum sesleri duyurdum ama konuwamiyordum.gozlerimi neden acamiyorum diye sinitlenoyordum .sonra yavaw yavaw zaman gecdikce dahada uyandim.akwam 11 de sezeryan oldum kacda uyandim bilmiyorum ama geceydi.
Saat 5 de sabah hemwire geldi dediki karnina bastirmam.lazim artik kanlar dokulsun diye cooook acidi yeni dikiw  userinden basiyorlar duwun.cok basmasina izin vermedim agladim bagordim.
Sonra saat  serum falantakildi 12 de diyer odaya aldilar kizimi getirdiler.ama ilk aya kalmagim cok zor oldu hemwirenin boynundan asili kalmiwdim ayakda duramiyordum acidan.
Ama cabuk kalkma bol bol yurumek gerek cabuk toparlanmak icin.bide fezi qan oluyor utaniyorsun cikarmaya yaninda diger dogum yapanlar oluyor.icinde tutuyorsun acisi fena.
Ama yurudukce qazda azaliyor.bu arafa yazmami korsemi gotur kendinle annem axwamina korse getordi serde dyildi karnimi hafif sikiyordu o cok yardimci oldu bana acimi azaltdi yeni dogum yaptik ya karin hemen gerilmiyor sallaniyor hafif dikiwli karin olunca acoyor o yuzden baglayinca cok sikmadan o karin duz duruyor acimiyor.tek onerim bowiy bagla yoksa cok zor olur.ben bsgladikdan sonra cok rahat yurudum yatakdan kalkdim
(2,413 puan)
Birazcik uzun oldu sanirim :)))))
(35 puan)
Hmmm  teşekkür ederim bilgiler için.
(2,413 puan)
Bieoy diyil korkutmak istemem.yani yawadiklarimi anlatdim.sadece.ama herkesin aci ewiyi farlidi kimisi cok kolay kimisi cok zor diyor.ustelik emziremedim men bebeyim emmedi bebek emince rahim cabuk eski haline done daralir bende emmedi cok zor eski haline dondu cok sanci agri geliyordu iyne serim falan yedim.
Wimdi 7 haftalik hamileyim kizimda 1 yaw 2 aylik.seninki ilkmi?
Yani kimisi normal dogum cok kolar 6.7 sm acilmam var ama sancim yok diyor kimiside 1 sm olduyorum sancidan diyor.yani her beden farkli .sen kolayindan yasarsin inwAllah
(35 puan)
Benim ilk normaldi ama çok zordu mesela. 3 gün suni sancıyla sancı çektim mahfoldum. Kimide normal kolay sezaryen zor diyo. Bünyeden bünyeye değişiyo demekki.
(2,413 puan)
Ikiside zor.sezeryan kolay doyemezler elini bicak keser birazcik derin olursa 3.4 gun acor dimi.diwun rahmine kadar kesiyorlar .
-Reklam-
0 oy
(1,522 puan)
Ben 34+5 te normal doğım yaptım 12 gün kuvezde kaldı 2 kg doğdu sonra taburcu olduk o kadar zayıf olmasına rağmen hiç mama kullanmadım şükür sütüm yaradı baya iyi oldu bebeğim yani mecburiyse korkma canım bebeğin küveze bile girmez belki
(35 puan)
Benim şiddetli kanamam var hastanede yatıyorum şuandada. O yüzdem 34 te doğuma alacaklar.
(1,522 puan)
Durduramıyolar mı kanamayı canım
(35 puan)
Bi anda boşalır gibi kan geliyo. Dün gece 3 buçukta bi anda üstüm başım yatak battı mesela. Hemen mudahale ettiler ama tekrar aynı olma olasılığı yüksekmiş.
(1,272 puan)
Allah allah niye kanama oluyoki cok gecmis olsun
(1,522 puan)
Bebeğin iyi olsunda 34 hafta az değil yani canım zamanında doğan bebekler bile kuveze girebiliyor gerekirse korkma ALLAH ın izniyle hiç bişey olmaz

İlgili bir soru bulunamadı

656,215 soru

3,447,356 cevap

4,282,624 yorum

185,379 üye

...